Fordyb dig i AOC's 35" højopløste gaming skærm

edbpriser.dk 30-10-49024 11:46

Hvis du sidder og tænker, at din 27 tommer PC skærm er begyndt at føles lidt lille, så er AOC på vej med din redning.

AOC's nye skærm, AGON AG352UCG, kan nemlig få mundvandet til at løbe på de fleste med sit 35 tommer (88.9 cm) VA panel med UltraWide QHD opløsning på 3440 x 1440 pixels, der lover spilverdener med knivskarp og detaljeret grafik.

AOC AGON AG352UCG er i det ekstra brede 21:9 format, der også er populært blandt de andre 35" skærme på EDBpriser, og som giver spillerne et bredt synsfelt til den virkelig fordybende og omsluttende spiloplevelse.

Netop oplevelsen af fordybelse bliver yderligere intensiveret af AG352UCG's særligt lille krumningsradius på 2000 mm, der er mindre end de fleste andre buede skærme på markedet, for det giver brugeren en forbedret opfattelse af dybde, samtidigt med at forstyrrelser i billedet mindskes.

AOC AGON AG352UCG

NVIDIA G-SYNC indbygget

Ud over skærmens høje opdateringshastighed på 100 Hz, synkroniserer det indbyggede NVIDIA G-SYNC modul skærmens opdateringshastighed til GPU-kompatible NVIDIA grafikkort.

Læs også: Gigantisk buet 4K-skærm fra Philips

På den måde minimeres skærm tearing, hakken og input forsinkelser. Resultatet er en stabil, jævn grafisk oplevelse uden forstyrrelser, der sikrer den ultimative grafikafvikling, når det går hedest for sig.

God komfort til de lange spilsessioner

AOC AGON AG352UCG's skærmindstillinger og den ergonomiske fod giver brugeren forskellige muligheder for at indstille skærmen efter den individuelle brugers behov.

AOC AGON AG352UCG bagside

AOC Shadow Control giver mulighed for at oplyse mørke områder i billedet, uden at det påvirker resten af skærmen. For at undgå ubehag og træthed i øjnene under lange e-sport kampe, kan AOC Flicker-Free teknologien regulere skærmens lysstyrke med (DC) backlight systemet og reducere flimmer.

AOC Low Blue Light reducerer ydermere det potentielt skadelige blå lys med kort bølgelængde.

For at sikre brugeren en god og ergonomisk holdning kommer AG352UCG med Ergo Base fod. Foden giver mulighed for at indstille både højde, tiltning og rotation, hvilket giver spillere mulighed for at finde en god position og undgå rygsmerter.

AOC AGON AG352UCG

Et praktisk håndtag gør det muligt at tage AG352UCG med til LAN parties og events, og en udtrækkelig headset-holder sørger for et sikkert sted til spillerens headset under pauserne.

Indstil selv lys og farve til din individuelle smag

AOC AGON AG352UCG har et cool og strømlinet design, der endda kan tilpasses efter spillerens eller hele holdets individuelle smag.

Læs også: Test: Buet designerskærm med medfødt gamer-gen - anmeldelse af Samsung CF591

LED lyset på bagsiden og nederste kant kan nemlig indstilles til tre forskellige farver (rød, grøn, blå) og tre forskellige niveauer af lysstyrke.

Pris og tilgængelighed

AOC AGON AG352UCG vil være tilgængelig i butikkerne fra marts til en vejledende salgspris 6.999 kroner.

Det er en noget højere pris end de øvrige 35 tommer skærme på EDBpriser, men her får du så også den høje QHD opløsning og mange fede features.