Forhandler afslører Googles nye smartphones

edbpriser.dk 04-03-48726 09:20

Google er ikke nødvendigvis superglade for et par mobiltelefon-forhandlere fra henholdsvis Canada og England lige nu.

Google har nemlig gjort klar til den store afsløring af deres nye Pixel smartphones, der skal afløse de kendte Nexus telefoner, og alle PR kanoner er kørt i stilling til i morgen den 4. oktober, hvor det var meningen, at de nye top Android smartphones skulle se dagens lys for første gang.

Google Pixel smartphone

Men først kom det canadiske mobilselskab Bell til at lægge billeder af både Pixel og Pixel XL mobilerne i hvid og sølv på deres hjemmeside, og nu har den britiske forhandler Carphone Warehouse lagt indtil flere af Googles officielle billeder på deres site inklusive de vigtigste specifikationer.

Google Pixel og Pixel XL specifikationer

Derfor ved vi nu, at Pixel og Pixel XL bliver et par smartphones på 5 og 5,5 tommer med den spritnye Android 7.1 Nougat opdatering installeret og en redesignet brugerflade.

Læs også: Samsung arbejder på Android/Windows-telefon - særlig funktion kan føre til et gennembrud for Windows til mobilerne

Begge mobiler har Gorilla Glass 4 foran AMOLED displayet, der har opløsningerne 1920 x 1080 og 2560 x 1440 henholdsvis.

Google Pixel smartphone

Både Pixel og Pixel XL får 12 MP kameraer med 1.55-micron pixels og en blænde på f/2.0, der skulle give gode billeder i lav belysning ligesom iPhone 7 modellerne. Det frontvendte kamera lyder på 8 MP.

Pixel og Pixel XL får desuden en meget hurtig Snapdragon 821 processor, 4 GB RAM, fingeraftrykslæser og enten 32 eller 128 GB indbygget lagerplads.

Og som du kan se på billederne her på siden fra Carphone Warehouse (og Google), kommer Pixel mobilerne også med en personlig Google assistent og en hurtig opladningsfunktion.

Google Pixel smartphone

Pixel afløser Nexus

Pixel mobilerne skal afløse Googles Nexus mærke, der tidligere stod for at være den ypperste Android oplevelse, og de blev lavet i et åbent samarbejde med producenter som HTC, LG og Motorola.

De nye mobiltelefoner bliver præsenteret med undertitlen "made by Google", så selvom det er HTC, som producerer Pixel telefonerne, vil Google nu selv fremstå som producenten.

Google Pixel smartphone

Nexus har traditionelt haft meget konkurrencedygtige priser, men det tyder på, at priserne på Pixel mobilerne kommer til at tage et spring op omkring Apples iPhone og Samsungs topmobiler, som Google vil konkurrere direkte imod med deres nye smartphones.

Læs også: Apples næste iPhone hedder iPhone 8

Pixel og Pixel XL præsenteres som nævnt den 4. oktober, og så må vi se, om Carphone Warehouse har glemt at nævne nogle af nyhederne.


Kilde: Android Central