Forvandl dit TV til et internet-TV

edbpriser.dk 16-03-43639 15:00

Oplev en verden af online-indhold direkte på dit TV med Sonys nye SMP-N200 Network Media Streamer

• Stream film, musik og meget mere i HD- og 3D*-kvalitet
• Afspil indhold fra andre enheder via det indbyggede WiFi, DLNA eller via USB

Livet er sjovere på den store skærm
Gå på opdagelse på internettet direkte fra sofaen. Nyd film on-demand i HD- og 3D-kvalitet – og giv dine billeder og videoer nyt liv på TV-skærmen. Sonys Network Media Streamer SMP-N200 forvandler ethvert TV til et internet-TV, så du kan udforske en helt ny verden direkte fra sofaen.

Internet som du aldrig har set det før
SMP-N200 giver dig et hav af muligheder: Se eller gense TV-programmer med Catch Up-tjenesten, besøg hjemmesider via den indbyggede webbrowser og opdater din Facebook-side, mens du ser TV og eller oplev film og sport i 3D*. Med SMP-N200 Network Media Streamer bringer Sony fremtidens underholdning direkte ind i dit hjem – i et kompakt og elegant design, der passer ind i enhver indretning.

En verden af underholdning
Med SMP-N200 får du også adgang til Sony Entertainment Network, der byder på Music Unlimited – en musiktjeneste, der lader dig streame over syv millioner musiknumre og Video Unlimited, der giver dig de nyeste blockbusters og klassiske film i både HD- og 3D-kvalitet (sidstnævnte må vi i Danmark dog vente lidt på endnu).

Nem tilslutning uden problemer
Internet-TV behøver ikke at være kompliceret. Opret forbindelse til internettet via WiFi eller et Ethernet-kabel, og du er online i løbet af kort tid – ingen besværlige registreringer eller ledninger på kryds og tværs.

Sony SMP-N200

SMP-N200 lader dig få adgang til indhold fra hjemmets mange multimedieenheder via USB, WiFi og det indbyggede DLNA. Og så kan du styre det hele direkte fra din iPhone, Android-telefon eller Sony Tablet ved at hente en gratis app – og fra en Sony Tablet kan du endda “smide” indhold direkte til din SMP-N200.

Pris og tilgængelighed
SMP-N200 er tilgængelig fra november 2011. Vejledende udsalgspris er 1.100,- kroner.

NOTER:
* Kræver et 3D-TV