Fra beskidt til rent på bare 12 minutter

edbpriser.dk 30-11-45862 05:13

Klokken er 10 om aftenen, og du har igen glemt at vaske det tøj, du skulle have på i morgen. De 2 timer det tager at vaske dit tøj i vaskemaskinen, føles som en evighed, og næste morgen er dit tøj stadig fugtigt, fordi det ikke nåede at tørre ordentligt.

Har du stået i den situation før? Så er den nye teknologi til vaskemaskiner fra Servis godt nyt.

Mange nye vaskemaskiner har en funktion, der vasker dit vasketøj ekstra hurtigt. Servis har taget denne funktion til et helt andet niveau.

Ny hastighedsrekord på en tøjvask

Deres nye Hydrodrive vaskemaskine har 15 forskellige hurtighedsfunktioner, og den hurtigste tager altså kun 12 minutter.

Den funktion er især beregnet til let beskidt tøj, som for eksempel arbejdstøj. Den er altså ikke beregnet til for eksempel svedigt træningstøj, som gerne skal have længere tid.

Læs også: Sådan bør du ikke vaske dit træningstøj

Arbejdstøjet behøver derimod ikke en 30-60 minutters vask, og passer derfor godt til hurtigvask, medmindre du har et fysisk krævende job.

Både hurtig og miljøvenlig vask

Ikke alene er den hurtig, men Hydrodrive vaskemaskinen er også ekstremt energieffektiv, da den har fået energimærket A+++.

Det betyder, at den bruger 15% mindre vand og 50% mindre energi end en vaskemaske, der kun har energimærket A.

Hydrodrive vaskemaskinen giver også mulighed for at udskyde en vask i op til 23 timer, så man er sikker på, at der er nogen hjemme, når den er færdig.

Servis’ nye vaskemaskine kommer desværre ikke til Danmark lige nu. Men som man kan se her på Priser.dk, kan man allerede nu købe vaskemaskiner, der kan gøre tøj rent på så lidt tid som 14-15 minutter.

Det er altså bare et spørgsmål om tid, før Hydrodrive teknologien kommer til Danmark, og vi også kan få rent tøj på 12 minutter.


Find de bedste priser på vaskemaskiner med hurtig-programmer her