Fuld gang i udviklingen hos EDBpriser og søstersites

edbpriser.dk 22-09-2011 09:16

Vores forholdsvist nybesatte udviklerafdeling er ved at komme rigtig godt op i gear og har i løbet af de seneste uger lavet flere nye features og forbedringer af vores sites, som forhåbentlig gør EDBpriser & Co. mere brugervenligt.

Android og iPhone App
Som du måske har læst i vores nyhedsbrev /NewsLetters/Register.aspx eller bare på forsiden af din yndlings-prissammenligningsportal, har EDBpriser lanceret en Android applikation, som giver adgang til vores omfattende prissammenligningsdata inden for forbrugerelektronik og IT relaterede produkter.

Således kan vores Android brugere nu have vores prischeck tjeneste med i lommen og dermed sikre sig overblik over markedet på farten eller i den fysiske butik.

Med prisdata fra vertikalerne EDB-, DVD-, SPIL-, HIFIpriser.dk samt Priser.dk kan du finde dagsaktuelle tilbud på alt fra hardware, computere, film, spil til hjemmebiografen.

I første omgang er denne version en 1:1 overførsel fra vores iPhone App. Der vil snarest muligt komme en opdatering til både vores Android App og iPhone App med filtre og dermed bedre søgeresultater.

Download Android App

Download iPhone App

Søgning på tværs af portaler
Søgefunktionen er blevet forbedret, så hvis du f.eks. laver en søgning på "Star Wars" på DVDpriser, vil du også blive præsenteret for de søgeresultater - Star Wars spil og Star Wars USB sticks - der vil forekomme på hhv. SPIL- og EDBpriser.

Dermed er der meget større mulighed for, at du finder det, du leder efter, uden at du behøver at vide præcist, hvilken portal der indeholder den vare, du er på udkig efter.

Flere søgeresultater
Laver du en meget bred søgning på f.eks. "HD" får du rigtig mange resultater, men det er ikke sikkert, at præcis den kategori, du søger, dukker op - i det her tilfælde kunne det være Webcam.

Derfor har vi tilføjet en knap med teksten "Se flere kategorier", der gør det meget nemt at få endnu flere søgeresultater, og dermed finde det eftertragtede HD webcam.

Pris i type-ahead
Type-ahead er det rullegardin, der fremkommer under søgefeltet, efterhånden som du skriver tekst i søgefeltet på siden, og som gerne skulle være med til at hjælpe dig til at finde det produkt, du søger, hurtigere.

Denne funktion har nu fået tilføjet varens pris, så du f.eks. hurtigt kan få overblikket over de forskellige bundles med Canon EOS 600D, eller hvilken vare du nu har brug for.

Bruger feedback
Vi hører meget gerne fra vores brugere, hvis I har ris, ros eller forbedringsforslag, og derfor kører vi løbende brugerundersøgelser for at holde os ajour omkring jeres ønsker for og oplevelser omkring vores sites.

Lige for tiden har vi indsat en Feedback-knap, som du finder helt til venstre på alle sider. Hvis du trykker på den, kommer der et vindue op, hvor du kan komme med dine idéer eller rapportere en fejl.

Du kan også se hvilke forbedringsforslag, der allerede er kommet, og så stemme på dem, som du er enig i.