Galaxy A7 bliver Samsungs tyndeste smartphone nogensinde

edbpriser.dk 27-03-46895 02:56

Samsung Galaxy Alpha, som også er vist herover, kickstartede en ny linje af smartphones fra Samsung, der havde et andet design, end hvad vi tidligere har set. Her var et fokus på metal fremfor plastik, og kombineret med dens slanke udseende, var det et godt svar på kritikken af Samsungs tidligere designvalg.

Nu ser det ud til, at Samsung har tænkt sig at fortsætte i samme spor. Nye læk indikerer, at Galaxy A7 ikke er langt væk, og den ser ud til at blive en af de tyndeste mobiler på markedet.

Tyndere end både iPhone 6 og Galaxy Alpha

Galaxy A7 er rigtigt tynd, den er nemlig bare 6,3 mm. Der er stadig over en millimeter ned til verdens tyndeste mobil Oppo R5, men den er tyndere end både iPhone 6 og Galaxy Alpha, der måler henholdsvis 6,9 mm og 6,7 mm.

Læs også: HTC One M9 bejler til Årets Mobiltelefon 2015

Derudover bekræfter lækket en række af de specifikationer, som tidligere rygter også har peget på. Skærmen bliver således en 1080p 5,5” skærm, mens processoren er en 1,5 GHz 64-bit Octa-Core Snapdragon 615.

Den kommer desuden med 2 GB RAM, et frontkamera på 5 megapixel, et bagkamera på 13 megapixel, samt 4G og Android 4.4.4 KitKat. Der er endnu ikke nogen informationer om en endelig lanceringsdato, og prisen er heller ikke blevet oplyst endnu. Men mon ikke vi snart får meget mere at vide fra Samsung.

Læs også: Læg en smartphone under juletræet i år

Dette er måske den sidste nye smartphone, vi får fra Samsung, før Galaxy S6 bliver lanceret en gang i foråret, så det bliver spændende at se, hvor store dele af designet af Galaxy Alpha, som skal føres videre over i nyere mobiler.