Galaxy A8 bliver Samsungs tyndeste mobil til dato

edbpriser.dk 08-02-47259 11:26

Samsung ligger ikke på den lade side, når det kommer til at sende nye mobiler på markedet.

Senest har vi fået de to nye flagskibsmodeller Galaxy S6 og S6 Edge, og før dem fik vi Galaxy A3, A5 og A7, og i sidste måned fik den sydkoreanske producent varemærke registreret modellerne Galaxy A6, A8 og A9.

Læs også: Flotte AAA-mobiler fra Samsung på vej

Samsung har længe været kendt for at spytte en anseelig mængde mobiltelefoner på markedet hvert år for at dække så mange forbrugeres behov som muligt, og med de seneste S6- og A-modeller er designet omsider blevet vægtet lige så højt som de mange funktioner, der bliver puttet indeni.

Væk er den billigt udseende plastik, som har måttet vige pladsen for metal, glas og lækre detaljer.

Samsung Galaxy A8 bliver supertynd

Sådan ser det også ud til, at de tre næste A-modeller kommer til at se ud, ifølge interne kilder, som har udtalt sig til SamMobile.

Herfra forlyder det, at Samsung Galaxy A8 kun bliver 5,9 mm tyk, hvilket er en del tyndere end den hidtil tyndeste, Samsung Galaxy A7, som måler 6,3 mm om livet.

Det er ganske pænt for en mellemklasse mobil, og herlighederne stopper ikke her, hvis SamMobiles kilder er lige så velinformerede, som de giver sig ud for.

Samsung Galaxy A5

Stor og velspækket mobil med 16 MP kamera

Samsung Galaxy A8 bliver ifølge kilderne en stor 5,7 tommer stor phablet med en Full HD Super AMOLED skærm, og dermed bliver den lige så stor som Samsung Galaxy Note 4 men ikke med samme høje opløsning.

Indmaden vil blive drevet af en Octa-Core Snapdragon 615 processor, 2 GB RAM og et stort batteri på 3.050 mAh, og styresystemet bliver Android Lollipop 5.0.1.

Galaxy A8 ser også ud til at blive den første mellemklasse mobil fra Samsung, der bliver udstyret med et 16 MP kamera, men om det bliver med samme sensor som i flagskibsmodellerne vides ikke.

Læs også: Samsung prøver igen: Forudser foldbare mobilskærme i 2016

Samsung udvikler fortsat på Galaxy A8, så de rygtede specifikationer skal tages med et gran salt, da de kan nå at ændre sig på vej mod det endelige produkt.

I første omgang forlyder det også, at Galaxy A8 kun bliver sendt ud i Kina, men mon ikke den også finder vej til vores breddegrader ligesom de tidligere A-modeller.


Via: TechRadar