Galaxy Note 4 har bedste skærm nogensinde

edbpriser.dk 16-12-46713 01:23

Konkurrencen mellem de store teknologiproducenter er benhård, og det er som regel på specifikationerne, at de største slag står. Det meste hardware er dog gemt godt væk inde i telefonen, og det kan for eksempel være svært for den almindelige forbruger at kende forskel på den ene eller den anden processor.

Læs også: Samsung Galaxy Note Edge kommer ikke i handlen alligevel

Skærmen er til gengæld en meget synlig del af hardwaren, hvilket sådan set er meget naturligt. Men det gør også skærmen oplagt for de forskellige smartphoneproducenter at profilere sig på. Det har vi tidligere set med LG G3, der fik meget ros for sin skærm, men nu ser det ud til, at Note 4 overtager duksepladsen.

DisplayMate kårer Galaxy Note 4 til bedste på markedet

Der står forskellige firmaer på spring til at teste nye modeller, så snart Samsung, Apple eller andre giganter har lanceret dem. DisplayMate er et af disse firmaer, og de har gennemtestet Samsung Galaxy Note 4’s skærm, allerede inden salget officielt begynder i oktober.


Samsung Galaxy Note 4 har den bedste smartphoneskærm nogensinde ifølge DisplayMate.

De konkluderer, at Note 4 har den bedste smartphoneskærm nogensinde, hverken mere eller mindre. DisplayMate lægger blandt andet vægt på skærmens Quad HD 2560 x 1440 opløsning, der betyder, at skærmen kan vise fire komplette 1280 x 720 billeder ved siden af hinanden på en gang.

Læs også: Google og HTC laver Nexus 9 tablet

Samtidig er pixeltætheden på 518 ppi, hvilket bestemt er imponerende, men det ligger faktisk under det tilsvarende tal for LG G3, der er på 538 ppi. Skærmen på Note 4 er dog også en smule større, hvilket kan forklare forskellen.

Samsung Galaxy Note 4 lander i danske butikker i oktober, hvor den får en vejledende udsalgspris på 5.995 kroner.