Galaxy Note Edge kommer alligevel til Danmark

edbpriser.dk 22-07-46763 13:53

Der var meget begejstring i Berlin i starten af september, da Samsung præsenterede Galaxy Note Edge ved IFA, der skilte sig markant ud fra nuværende smartphones ved at have en skærm, der fortsatte ud over kanten på højre side.

Det forlød dog forholdsvist hurtigt efter, at Galaxy Note Edge desværre ikke ville komme i handlen, da den var for ”teknologiintensiv”, og derfor kun ville være tilgængelig i en Limited Edition i Sydkorea. Men nu har Samsung annonceret, at vi alligevel får Galaxy Note Edge på markedet herhjemme.

Galaxy Note Edge er stadig en smule Limited Edition

På trods af at vi får set en hel del mere til Galaxy Note Edge, end vi oprindeligt havde regnet med, så bevarer den alligevel en smule af sin Limited Edition status.

Læs også: Samsung lancerer Galaxy Alpha

Ifølge Samsung vil den nemlig kun blive sat til salg i udvalgte butikker, så det er altså ikke hvor som helst, at man vil kunne få fingre i den bøjede sag. Der er dog endnu ikke nogen forlydender om, hvilke butikker der vil få lov at sælge den.


Herover kan man se forskellige bud på, hvad man kan bruge den buede del af skærmen til.

Det smarte ved Galaxy Note Edges buede skærm er, at den buede del fungerer uafhængigt af resten af skærmen, og at man her kan placere ofte brugte apps, noter og funktioner, som man dermed kan få hurtig adgang til, selv når skærmen er låst.

Den buede skærm kan også vise beskeder og notifikationer, mens resten af skærmen bruges til noget helt andet, for eksempel spille et spil eller vise en film. På den måde bliver man altså ikke unødigt forstyrret af beskeder, når man helst ville være fri.

Læs også: Galaxy Note 4 har bedste skærm nogensinde

Om det er iPhone 6’s Bendgate, der har fået Samsung til at skifte mening, er ikke til at sige. Ligegyldig hvad har du nu muligheden for at anskaffe dig en smartphone, der altså buer helt naturligt, til december. Samsung Galaxy Note Edge får en vejledende udsalgspris på 6.995 kroner.