Gamereactor Emag #13

edbpriser.dk 08-02-2011 10:49

Tab dig fede!
Hvis juleflæsket har sat sig på sidebenene er der hjælp at hente i Gamereactors E-magasin. Ja, det lyder måske mærkeligt, at en normalt stillesiddende sport, som gaming normalt er, skulle kunne hjælpe dig til at tabe nogle kilo, men det hænger naturligvis sammen med Kinect og Move og gode gamle Wii.

Gamereactors redaktør, Lee West, har nemlig - under ovenstående rammende overskrift - kæmpet sig igennem et utal (læs: 7) af fitness spil og kommer med sin uforbeholdne mening om, hvilke spil der holder og hvilke, du hellere skal holde dig fra.

2011 bliver vildt
Når man ved et års afslutning tænker tilbage på alle de spiloplevelser, man har haft, og alle dem man gerne ville have haft men ikke nåede, kan man slet ikke forestille sig, at næste års spiludgivelser kan blive lige så godt.

Men når man så ser Gamereactors liste over 52 spil, vi kan glæde os til i 2011, ja, så er der absolut grund til at se fremad. Og det kan du blandt andet gøre ved at tjekke de seks trailere fra nogle af de allermest ventede spil samt "Indblik" artiklerne, der denne gang omhandler spillene "Killzone 3", "Dragon Age II", "Test Drive Unlimited 2" og film karaoke spillet(!?) "Yoostar 2: In the Movies".

Splash Damage on Brink
Under denne farverige overskrift gemmer der sig et interview med Paul Wedgwood, som er leder af udvikler studiet, Splash Damage, der snart er aktuelle med online/offline skydespillet "Brink".

Han fortæller om arbejdet med deres første originale spil, og hvordan det kommer til at fungere med, at man skal kunne gå online på ethvert givent tidspunkt og hoppe ind i andres spil.

Anmeldt
Sidst er der som altid et udpluk fra Gamereactors imponerende anmeldelsesarkiv, og her kan du få dommen over "Ilomilo", "Dead Space 2", "Tron: Evolution", denne måneds coverspil "LittleBigPlanet2", som snart har 4 millioner baner, og så det fritstående Move-spil "Sackboy's Prehistoric Moves".

Beriget indhold
Som altid er alle artikler beriget med trailers og billeder, så der er endnu engang god grund til at bruge lidt tid i selskab med Gamereactor Emag.

Læs E-magasinet her