Fra begyndelsen af juni måned lukker EDBPriser og bliver i stedet en del af PriceRunner. Læs mere »

Gamereactor Emag #15

edbpriser.dk 29-08-2011 13:49

GRTV
Gamereactor har naturligvis været med på den nys overståede Gamescom konference i Köln, og herfra medbringer de tre interviews om "Gears of War 3", "Call of Duty: Modern Warfare 3" og "Rage".

Herudover byder GRTV på tre dugfriske trailere fra "Battlefield 3", "Hard Reset" og "Halo: Combat Evolved Anniversary".

Tempo
Tempo-sektionen med de mindre nyheder er også præget af de mange nyheder og præsentationer fra Gamescom, og her er der nyt om "Diablo III", "Anno 2070", "Dishonored", "Borderlands 2" og mange flere.

Indblik
I de større indbliksartikler har Gamereactor kigget nærmere på "Gears of War 3", "Batman: Arkham City", "Resistance 3", "PES 2012", "The Legend of Zelda: Skyward Sword" med flere.

Alle artikler er krydret med trailer eller billedserier, så der er rigeligt at give sig i kast med.

PSVita
PlayStations nye håndholdte konsol, som har fået navnet Vita, lader til at blive et seriøst kraftcenter, og Gamereactor-folkene har haft fingrene i en, hvilket de fortæller en masse om.

Nintendo StreetPass
StreetPass er et nyt socialt tiltag fra Nintendo. Forestil dig at du har din Nintendo 3DS med i lommen eller tasken, og når du så passerer en anden Nintendo-spiller på gaden, udveksler konsollerne oplysninger om hinandens spillede spil og deslige.

Systemet har rent faktisk været på gaden i et lille halvt år. Om det virker, kan du læse i Emagasinets store artikel.

Anmeldt
Sidst i det digitale magasin er der som altid anmeldelser, og her kan du få dommen over "Xenoblade Chronicles", "Pirates of Black Cove", "Call of Juarez: The Cartel", "From Dust", "Cars 2", "Bastion" og "Insanely Twisted Shadow Planet" samt et par stykker mere.


Gå på opdagelse i Gamereactor Emag #15 her