Garmins nye eTrex modeller får touchskærm

edbpriser.dk 02-07-2015 12:35

Sommeren er over os, og det betyder muligheden for store oplevelser ude i naturens store legeplads. Imidlertid er den danske sommer jo ganske lunefuld, og derfor er det vigtigt, at dit udstyr kan klare lidt af hvert.

Med Garmins eTrex modeller er du garanteret gode ude-oplevelser, uanset om turen foregår til lands, vand eller i luften, og med de nye eTrex Touch modeller, der bliver lanceret her til sommer, får du desuden en touchskærm til at lette betjeningen betydeligt.

Garmin eTrex Touch 25, 35 og 35t hedder de tre opdaterede modeller, og i forbindelse med touch funktionen har Garmin også gjort skærmen lidt større, så den nu måler 2,6 tommer mod de tidligere 2,2 tommer.

Læs også: Tag på skattejagt med din GPS

Alle tre modeller er fortsat IPX7 certificerede, så de kan modstå en kraftig regnskylle eller at blive tabt i en vandpyt uden at tage skade.

Aktivitetsprofiler i Garmin eTrex Touch

En anden nyhed i Garmin eTrex Touch 25, 35 og 35t er introduktionen af aktivitetsprofiler, der giver dig mulighed for at sætte dine foretrukne indstillinger for de forskellige aktiviteter, du bruger din eTrex Touch til.

Garmin eTrex Touch

Dermed er det nemt at skifte mellem for eksempel vandring, løb og cykling og altid have de funktioner i gang, du ønsker til de forskellige aktiviteter.

Stadig alle Garmins kernefunktioner

Udover den større touchskærm og aktivitetsprofiler får du selvfølgelig stadig alle de andre af Garmins kernefunktioner med i købet, når du investerer i en Garmin eTrex.

Garmin GPS modtageren er hurtig og præcis til at finde din position på jordkloden, og den benytter sig både af de vestlige GPS satellitter og det russiske GLONASS system, hvilket betyder, at en Garmin eTrex kan fange signalet fra 24 satellitter mere, end hvis der kun bruges GPS.

Hertil kommer et 3-akset elektronisk kompas og en trykhøjdemåler til præcise højdeangivelser og barometertryk over tid, som kan hjælpe med at give information om skiftende vejrforhold.

Læs også: Lily kamera dronen følger efter dig og filmer

Garmin eTrex Touch 35 og 35t har desuden indbygget ANT+ til understøttelse af puls- og temperatur-målere, og de har ligeledes indbygget Bluetooth, så de kan forbinde til din smartphone og modtage notifikationer.

Pris og tilgængelighed

Garmin eTrex Touch 25, 35 og 35t kommer på markedet her til sommer, og de kommer til at koste cirka 2.000 kroner for eTrex Touch 25, mens eTrex Touch 35 og 35t får priser på henholdsvis 2.400 og 2.800 kroner.