Garmins nye løbeur holder dig i gang

edbpriser.dk 24-09-46316 17:23

Med GPS løbeuret Forerunner 15 kombinerer Garmin det bedste fra deres Forerunner 10 løbeur og deres Garmin Vivofit fitness-armbånd.

Det betyder, at udover at være et avanceret GPS løbeur vil Forerunner 15 også holde styr på din øvrige aktivitet i løbet af dagen.

Garmin Forerunner 15 kan også måle hjertefrekvens og løbebånds-aktivitet

Når du løber holder Garmin Forerunner 15 styr på både distance, hastighed, kalorieforbrænding og - med det rette tilbehør - hjertefrekvens.

Hvis du træner på løbebånd, kan Garmin Forerunner 15 ved hjælp af en fodsensor til skoen også måle din aktivitet her, hvilket mange GPS ure ellers har besvær med.

Læs også: Fem driftssikre GPS modtagere til din bil

Når du så er færdig med træningen kan du synkronisere Garmin Forerunner 15 med Garmin Connect over din PC eller Mac, som både hjælper dig med at holde styr på dine fremskridt, og som er et sted, hvor du kan socialisere med ligesindede.

Garmin Forerunner 15 prikker til dig hvis du slapper af for længe

Den sværeste del af en løbetur er turen fra sofaen og hen til hoveddøren, siger man, og hvis det også passer på dig, så er der hjælp at hente med Garmin Forerunner 15.

Garmins nye løbeur kan nemlig indstilles til at "prikke" til dig, hvis du har været inaktiv for længe, og på den måde kan du få et ekstra skub til at holde dig i gang med den aktive livsstil.

Prikke-funktionen er også smart, hvis du arbejder ved et skrivebord hele dagen, da Forerunner 15 kan minde dig om at bevæge dig en gang i timen, hvilket er vigtigt uanset dit øvrige aktivitetsniveau.

Garmin Forerunner 15 farver

Garmin Forerunner 15 kommer i fem forskellige farvevarianter, hvor to af dem har lidt større skærm end de andre.

Ens for alle modeller er dog, at de holder op til 5 uger på en enkelt opladning, når det bare er i almindelig ur- og aktivitets-mode, mens batteritiden dropper drastisk til omkring 8 timer, når man slår GPS'en til.

Læs også: Køreklar GPS til cykel-motionisten - anmeldelse af Garmin Edge Touring

Garmin Forerunner 15 kommer til salg indenfor den nærmeste fremtid til omkring 1.300 kroner eller i en sampak med hjertefrekvens-måleren inkluderet til cirka 1.600 kroner.


Kilde: Garmin