Gigant tablet på vej

edbpriser.dk 27-10-2015 11:06

Apple præsenterede for nylig deres store iPad Pro på 12,9 tommer, der både kan bruges som arbejds-tablet og til underholdning, og Lenovo har vist deres 27 tommer alt-i-en PC, Yoga Home 900, frem, der også har tablet egenskaber.

Nu kommer Samsung så med en 18,4 tommer tablet ved navn Galaxy View, som først og fremmest er beregnet til at gøre underholdningen i hjemmet mobil.

Læs også: Den fedeste alt-i-en PC til dato

Ved hjælp af den tilhørende "dock", som ret beset er et cover, der sættes bagpå Galaxy View, kan Samsungs store tablet stilles op eller lægges ned, og der er også et håndtag til at bære Galaxy View rundt i hjemmet.

Samsung Galaxy View med kickstand og bærehåndtag

Som du kan se på billederne her på siden, der stammer fra en promovideo for Galaxy View, bliver den forvoksede tablet primært præsenteret som en mobil ekstra skærm til hjemmet, som man kan bruge til at se opskrifter i køkkenet, film i badet eller sport i haven.

Samsung Galaxy View i haven

Men i og med at Galaxy View er en Android tablet, vil den naturligvis også kunne bruges til alle de spil og apps, som Google Play butikken byder på.

Opdateret 11.34: evleaks har lige publiceret dette foto, der skulle være den endelige udgave af Samsung Galaxy View:

Samsung Galaxy View fra @evleaks

Fornuftigt prissat

Samsung Galaxy View kommer på markedet med en prislap på $599, hvilket burde betyde en dansk pris på lige omkring de 5.000 kroner, og det lyder jo meget fornuftigt for en tablet i den størrelse, alt efter om "dock"-coveret er et dyrt ekstra køb eller ej.

Samsung Galaxy View i stuen

Specifikationerne lyder helt fine med en Exynos 1,6 GHz Octa-Core processor, 2 GB RAM og 32 GB lagerplads, der kan udvides med et hukommelseskort.

Galaxy View har også 3G og 4G LTE understøttelse, Wi-Fi, Bluetooth og GPS indbygget, et frontvendt kamera på 2,1 MP, et batteri på 5.700 mAh og Full HD skærmopløsning.

Læs også: Bærbar til Star Wars fans

Kun batteri-størrelsen og skærmopløsningen kunne man ønske sig var mere potente, når man tager mobiliteten og den formodede afstand til skærmen i betragtning, men Samsung lover op til 8,5 timers brugstid på Galaxy View, og en højere opløsning ville uden tvivl sende prisen kraftigt i vejret.

Samsung Galaxy View i køkkenet

Samsung Galaxy View har været at finde hos en enkelt online forhandler til forudbestilling, men er blevet fjernet igen, så det er uvist, hvornår vi får Samsungs gigant tablet at se i butikkerne, men det lader til at være nært forestående.


Kilder: SamMobile og GSMArena