God komfort til sportsudøveren

edbpriser.dk 02-02-2016 12:42

JBL Reflect Mini er et friskt designet in-ear sportsheadset til den aktive bruger, som med sine små bøjler til ørene sidder virkelig godt til de sportsgrene, hvor en ledning ikke er en hindring.

Headsettet er desuden meget let, så det tynger ikke just i øret, og så er det modstandsdygtigt overfor sved, så selv lettere overvægtige anmeldere ikke ødelægger det i brug.

Indhold i kassen

Komforten er i fokus hos JBL Reflect Mini, der kommer med to sæt almindelige silikone ørepropper og to sæt sport ørepropper med bøjle, der holder headsettet på plads ved sportsudøvelse.

Herudover er der en Quick Start Guide og et sikkerhedsark.

Design

Vi har modtaget JBL Reflect Mini i en rød variant, men det kommer også i andre farver.

JBL Reflect Mini farver

Som navnet fortæller, er der en refleksstribe på JBL Reflect Mini ledningen, der sørger for lidt ekstra sikkerhed, hvis du træner om aftenen.

Stikket på JBL Reflect Mini er mindre vinklet, end man ser det på mange andre headsets, og det bevirker, at det er nemt at få til at passe i for eksempel mobilholderen på armen til løbeturen.

JBL Reflect Mini stik

JBL Reflect Mini i brug

Jeg har prøvet JBL Reflect Mini til både cykling og løb, og jeg er imponeret over, hvor godt ørepropperne med den ekstra bøjle sidder fast i øret uden at spænde eller genere.

Læs også: Lækkert designet rejsekammerat - anmeldelse af JBL Clip+

Selv da jeg decideret forsøgte at ryste headsettet ud af ørene, sad de bare, som de skulle, men det er selvfølgelig ikke sikkert, at det gælder for alles ører, så hvis du har mulighed for at prøve dem inden købet, er det anbefalelsesværdigt.

Størrelserne på de medfølgende ørepropper hedder Small og Medium, og på trods af denne anmelders ganske store hoved var det de små ørepropper, der passede bedst.

Det er vigtigt at vælge den rigtige størrelse propper, for det betyder meget for lydkvaliteten. Hvis du bruger for store propper, kan de godt drukne lyden og bevirke, at lydbilledet er helt forkert.

Lyden er i øvrigt absolut godkendt, men det er selvfølgelig ikke et headset, man skal købe, hvis man er ude efter den helt store HiFi-lyd.

Lydbilledet er meget klart og går også godt igennem, når det går stærkt og vinden står om ørene (sker kun på cykel for denne anmelders vedkommende).

JBL Reflect Mini til fitness

På ledningen til den ene øreprop finder man fjernbetjeningsfunktionen og mikrofonen til mobilopkald.

Fjernbetjeningsfunktionerne er dog så som så, da der kun er en knap at gøre godt med, som kan bruges til at starte og stoppe musikken og svare på et opkald på mobilen.

Læs også: Flot lyd i lækker indpakning - anmeldelse af JBL Flip 3

Det ville have været rart med en knap eller to mere, så man kunne skippe numre og regulere volumen, eller eventuelt bare kunne dobbeltklikke på den knap, der er der, når der kommer et nummer, man ikke lige gider at høre.

Mobilopkald

Lyden på mobilopkald går også fint igennem begge veje, og her kan man i det mindste ikke tage fejl af knapperne, når der kommer et opkald midt i træningssessionen, da der jo kun er den ene.

Konklusion

JBL Reflect Mini er et virkelig velsiddende sportsheadset, der leverer en god lyoplevelse.

Prisen er ikke i den billigste ende, men du får til gengæld et kvalitetsprodukt, der kan bruges til både forskellige sportsgrene og som almindeligt in-ear headset.