Gør dit hjem smart med WeMo Switch

edbpriser.dk 18-11-48066 11:16

Belkin har en produktlinje på EDBprisers hylder, der opgraderer dit hjem til en smart version 2.0.

WeMo Switch hedder denne række af fjernstyrede kontakter, som du kan styre både over hjemmets WiFi og din mobils netværk.

Det betyder, at du kan tænde kaffemaskinen som det første, når du slår øjnene op om morgenen, eller du kan tænde udendørs lyset fra bilen, når du kommer hjem.

Men det betyder også, at hvis du, som min kollega, sender dit satellit-signal til dine forældre i Spanien ved hjælp af en Slingbox, og satellitmodtageren engang imellem fryser og skal genstartes, så kan forældrene i Spanien selv klare en genstart fra en app på deres smartphone.

Læs også: Microsoft har vilde planer med HoloLens - se video

Herudover kan du også sætte WeMo Switch til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter og på den måde styre lys, kaffemaskine, kattelem og alt muligt andet.

Programmering med IFTTT

WeMo kontakterne kan også programmeres med IFTTT (IF This Then That / Hvis dette så gør sådan) opskrifter.

Dem kan du enten lave selv eller hente fra WeMo Switch kanalen på ifttt.com.

WeMo Switch opskrifter

Det kan være udendørs lys, der skal tænde og slukke automatisk efter solen, eller en kontakt der måler strømforbruget.

Men det kan også være en IFTTT-opskrift, der benytter lokations-funktionen i din iPhone til at registrere, hvornår du kommer hjem samt forlader hjemme-adressen, og så tænder og slukker lyset henholdsvis.

Men du kan også bare nøjes med at købe sættet WeMo Switch + Motion, hvor der følger en bevægelsessensor med, som kan aktivere en kontakt, når der går nogen forbi.

Læs også: Hvordan Tingenes Internet vil revolutionere dit liv

De mere avancerede elektronik-hobbyfolk kan erhverve sig den specielle WeMo Maker, der gør det muligt at lave sine egne WeMo kontrollerede enheder og tilhørende IFTTT opskrifter - se mere i videoerne herunder.

WeMo Switch produkterne virker til Android 4.0 og opefter og iOS 6 eller senere til iPhone.

Find de bedste priser på WeMo produkterne her


Yderligere kilde: Wired