Google Nexus 5 får trådløs opladning

edbpriser.dk 12-08-45720 02:03

For få dage siden kunne vi her på EDBpriser fortælle, at Googles Nexus 5 mobiltelefon ser ud til at blive en slagkraftig udfordrer til titlen som den bedste Android mobil på markedet ifølge nogle nye benchmark tests.

Læs også: Ny Android konge på vej?

Nu er det så en lækket logfil, hvor Nexus 5 har kørt med den kommende version 4.4 Android, der har fået navnet KitKat, som fortæller flere nyheder om Googles kommende flagskibsmodel.

133.000 linjer koder fortæller historien

Det er sitet Myce.com, der er kommet i besiddelse af logfilen på 10 MB og i alt mere end 133.000 linjer koder, og dem har de gode Myce-folk tygget sig igennem for at kunne fortælle os andre nyt fra Googles lejr.

I logfilen har de fundet nogle screenshots, der for det første bekræfter, at det er LG, som har fået til opgave at producere Googles nye Nexus 5 mobil, da den dér er identificeret som en LG D820 enhed.

Google Nexus 5 Wireless Charging mockup

For det andet bekræftes det, at Nexus 5 vil understøtte trådløs opladning, hvilket vi gerne ser nogle flere producenter benytte sig af.

Læs også: iOS 7 giver folk køresyge

Myce-folkene har desværre ikke fundet et endeligt billede af Google Nexus 5 mobiltelefonen, hvorfor vi må nøjes med ovenstående mockup, som viser en mulig version af telefonen.

Der er heller intet nyt om en release-dato, men Nestlé har i forbindelse med KitKat-aftalen med Google afsløret, at det nye Android 4.4 styresystem vil blive frigivet i denne måned, og så må vi se, om Google sender Nexus 5 ud samtidig.


Via TweakTown  og TechRadar