Google vil fikse Chrome browserens problemer

edbpriser.dk 03-06-47423 23:13

Chrome browseren er berømt for sin hurtighed og er den ubestridt mest brugte browser i dag med en markedsandel på næsten 65%.

Desværre har den ret store problemer med at bruge alt for meget RAM og processorkraft (hvilket resulterer i dårlige batteritider på en bærbar), men Google er opmærksom på disse udfordringer, som de nu vil gøre noget ved, skriver Gizmodo.

Læs også: Prøvekørt: Sådan fungerer Microsofts nye Edge-browser

Det er specielt Chrome til Mac, der har fået opmærksomhed i Googles seneste opdatering, da Mac-brugerne var begyndt at vende tilbage til Apples egen Safari browser på grund af ovenstående problemstillinger.

De fleste forbedringer er allerede kommet til Windows-brugerne ifølge Googles Peter Kasting, som fortæller om opdateringerne i et indlæg på Google+.

Store forbedringer i den daglige brug af Chrome

Nogle af de største forbedringer drejer sig om, at de faneblade, der er ikke er valgt som det aktive, bliver nedprioriteret og først opdateres, når de bliver valgt af brugeren.

På en resultatside for en Google søgning er CPU-brugen formindsket med helt op til 66% i forhold til tidligere, og om kort tid vil Chrome browseren også automatisk pause Flash-indhold, der ikke er essentielt for websiden.

Læs også: Microsoft giver dig fingeren i Windows 10

Alle Googles tiltag for at gøre Chrome browseren mindre strømslugende burde være ude med en automatisk opdatering i september i år.