Googles nye Nexus 10 spottet

edbpriser.dk 25-10-2013 10:15

Det er sitet PhoneArena, som har modtaget billedet fra en anonym kilde, der meget vel kunne være den ventede opdatering af Googles Nexus 10 tablet.

Google har efter alt at dømme hyret ASUS til at fremstille den nye Nexus 10, ligesom det også er ASUS, der har stået for den yderst succesfulde Nexus 7, som for tiden er den mest populære tablet på EDBpriser.dk.

Google Nexus 10 med KitKat

Ifølge TechRadar viser det lækkede billede, at Google Nexus 10 vil komme med den nyeste version af Android, version 4.4 kaldet KitKat, og det passer vældig godt sammen med Googles ventede præsentation af Android KitKat og deres Nexus 5 mobiltelefon.

Læs også: Ny Android konge på vej?

ASUS skulle efter sigende ville basere Nexus 10 på deres kommende ASUS Transformer Pad Infinity TF701T, der får en højopløst IGZO skærm med en opløsning på 2560 x 1600, hvilket lige er en smule bedre end Apples iPad Air.

Ifølge ASUS vil deres nye Transformer Pad få en batteritid på 13 timer, så det vil man i så fald også kunne vente af Nexus 10.

Herudover skulle Googles Nexus 10 blive udstyret med en Quad-Core processor, 2 GB RAM og 32 GB indbygget hukommelse.

Læs også: Sådan gør Google Android-platformen mere og mere lukket

Det var egentlig ventet, at Google ville præsentere Android KitKat og Nexus 5 mobiltelefonen her i oktober, men efterhånden som den måned nærmer sig sin afslutning, virker det mere sandsynligt, at vi må vente til november.