Gratis film til PlayStation 3 ejere

edbpriser.dk 13-12-42365 09:40

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) har indgået et samarbejde med det førende online-filmbibliotek, MUBI, om at lave en ny tjeneste til PlayStation 3, der vil give PS3-ejere mulighed for at opleve en ny verden af independentfilm og udenlandske filmklassikere.

MUBI vil være en gratis applikation til PS3, som giver adgang til det stadigt voksende filmbibliotek på MUBI – et fantastisk online-”cinematek” for filmelskere, propfyldt med anmelderroste independentfilm og andre klassikere, som kan streames on demand. 

Opdag nye film fra efteråret
Til efteråret får PS3-ejere adgang til et overflødighedshorn af filmskatte udvalgt af eksperter – så alle ikke-eksperter kan nyde film, som det ellers ville tage et helt liv at finde frem til. MUBI kan tilbyde mere end 300 film ved lanceringen fra en mængde instruktører lige fra Audiard til Zeferelli; og de kan streames direkte til din PS3. Opdag film, som du aldrig havde drømt om eksisterede, præcis når det passer dig, og diskutér dem bagefter med dine venner.

Hvordan virker det?
Først skal du downloade den gratis MUBI-applikation fra PlayStation Store. Herefter skal du bare starte den og læne dig tilbage i sofaen – så enkelt er det. Du vil stirre i forundring over de mange festivalperler, klassikere, berømte independent- og kvalitetsfilm.

Du vil opdage mesterværker fra berømte instruktører som Coen Brødrene og Quentin Tarantino sammen med latinamerikanske instruktører og nyrestaurerede værker fra de mest obskure arkiver.

Du finder både film, der er gratis at se, samt film, du kan leje for en uge via pay-per-view – og du vil blive fristet af tilbuddet om, at kunne se alle de film du vil med et månedligt abonnement.

Prisvindende film
Der er eksklusive onlinepremierer, Oscar-vindere, Guldpalme-vindere, samarbejde med internationale festivaler og meget mere, så du vil sikkert slet ikke vide, hvor du skal begynde. Men MUBI består heldigvis af et community af filmelskere, så hjælpen er aldrig langt væk.

MUBI’s grundlægger Efe Çakarel deltog i tirsdags sammen med SCEE-direktør Andrew House ved afsløringen af det nye samarbejde i Cannes. Efe Çakarel udtalte:

“MUBI er den hurtigst voksende onlinetjeneste for alle, der elsker independent film og udenlandske filmklassikere – og det er utroligt, hvor mange det er. Vores samarbejde med PlayStation vil give PlayStation-ejerne en helt ny verden af filmoplevelser hjemme i stuen. Og det har aldrig været sjovere at gå på opdagelse – man kan finde oplysninger om de forskellige film, den seneste sladder fra Cannes og se anbefalinger fra andre MUBI-medlemmer som Martin Scorsese.” 

Andrew House bød MUBI velkommen på PlayStation og tilføjede: ”PlayStation handler om fremragende underholdning, som bliver leveret direkte til din stue eller kan nydes på farten. Vores tilbud strækker sig lige fra VidZone, en gratis tjeneste med musikvideoer, til PlayTV, hvor du kan se, optage eller spole i direkte TV, når det passer dig. MUBI udgør et perfekt supplement til alle vores eksisterende videotjenester og vil kunne tilfredsstille et endnu bredere udvalg af kunder. Læg hertil PS3’ens DVD og Blu-ray-afspiller, og så har du den perfekte platform for filmelskere.”

MUBI bliver i første omgang lanceret efteråret i England, Irland, Frankrig, Italien, Portugal, Spanien, Tyskland, Østrig, Schweiz, Belgien, Holland, Luxembourg, Skandinavien, Australien og New Zealand.

Sluk lyset og nyd forestillingen på din PS3.

Få flere oplysninger på www.eu.playstation.com/mubi