Gratis musikvideo-streaming til PlayStation 3

edbpriser.dk 27-09-41867 13:53

VidZone er en ny musikvideotjeneste til PlayStation 3. Det er en gratis service, der giver dig frihed til at se flere tusinde musikvideoer efter eget ønske, ved at streame dem direkte til din PS3. Med flere af de største pladeselskaber og flere tusinde Independent labels i ryggen, giver VidZone PS3 ejere og musikelskere, en lang række af de hotteste musikvideoer fra internationale kunstnere såsom Beyonce, Kings of Leon og Foo Fighters til danske kunstnere som Thomas Helmig, Infernal og Nephew.

VidZone er utrolig brugervenligt og downloades nemt og hurtigt via PlayStation Store på PS3. Herefter finder du VidZone ikonet under ”musik” på PS3’ens Xross Media Bar (XMB). Udover at kunne vælge streaming af hits i høj kvalitet, kan man sammensætte sit eget videobibliotek, ved at lave playlister der passer til enhver lejlighed, som du kan stoppe, spole og springe i. Du har med andre ord den fulde kontrol over playlisterne. Krydsfunktionaliteten med PSP (PlayStation Portable) giver dig muligheden for at forberede playlister, mens du er på farten, så de er klar til at blive streamet til din PS3, når du kommer hjem.

Isabelle Tomatis, Hardware and Platforms Marketing Manager, Sony Computer Entertainment Europe siger:
‘’Musik har altid været populært på PS3 og VidZone er udset til at transformere den måde vi ser musikvideoer på ved at lade dig skræddersy din oplevelse. Det er bare endnu en grund til, at PS3 er det mest værdifulde medie i stuen. Hvad enten man vil synge med vennerne til det seneste SingStar eller streame de seneste musikvideoer med VidZone, giver PS3 dig en verden af underholdning.’’

Michael Russo, CTO and Director of Digital Business Development, VidZone følger op:
‘’VidZone drejer sig ikke kun om at give fans adgang til flere tusinder musikvideoer. Det handler også om at tilbyde en fuldstændigt interaktiv og personlig musikoplevelse. VidZone giver brugerne en af verdens største samlinger af musikvideoer, der giver dem adgang til at streame lige hvad de vil hvornår de vil. Det gode ved at bruge en PS3 som platform for VidZone er, at fans kan nyde deres yndlingsmusik med en meget social oplevelse i stuen. ’’

VidZone vil bringe dig tusinder af musikvideoer og live koncerter, lige så vel som behind the scenes, interview og ‘making of’-reportager, til dit TV når det lanceres d. 3. december i Danmark.