Guide: Sådan får du Netflix på dit TV uden besvær

Flatpanels.dk 07-07-2011 16:17

Med Netflix kan man eksempelvis få adgang til de fleste populære TV-serier og dokumentarer samt mange nye og gamle film for blot 8 dollars om måneden over internettet – vel og mærke når du har tid og lyst. Og det er ikke ulovligt at omdirigere sit internet til USA (se juridisk bemærkning i bunden). I denne guide hjælper vi dig med at få adgang til Netflix, som knap 25 millioner amerikanere allerede benytter.

Få adgang til amerikanske tjenester såsom Netflix
Med de nye fladskærme med Smart TV internet-funktionalitet og små internet-opkoblede bokse såsom Apple TV, får man adgang til internet-tjenester og filmudlejning. Problemet er bare, at udvalget i Europa, og i endnu højere grad Danmark, er meget spinkelt. Kigger man mod USA lever de dog i en helt anden tidsalder.

Et eksempel er Netflix, der er en tjeneste, hvor man betaler et fast månedligt beløb og herefter har ubegrænset adgang til film, TV-serier og dokumentarer. På få år er antallet af kunder hos Netflix eksploderet til næsten 25 millioner. Det gør dem større end USAs største kabel-TV selskaber.

Hos Netflix kan seerne eksempelvis se de seneste afsnit af populære TV-serier såsom "Mad Men", "South Park", "The Office", "Lost" og mange flere. Eller nye Hollywood-film såsom "Toy Story 3", "Salt" eller "The Other Guys". Det hele er naturligvis reklamefrit og meget vises i HD-opløsning. Du kan endda prøve det gratis i en periode.

Selvom man bor uden for USA, kan man få adgang. Det er ikke svært at opsætte og mange fladskærme med Smart TV-funktionalitet kan faktisk få adgang uden nogen ekstra former for bokse. Har man et ældre fladskærms-TV eller et TV uden Smart TV, kan man bruge f.eks. en Apple TV boks til at få adgang til Netflix (ses herover).

 

Læs mere...