HBO Nordic har fået stor opdatering

edbpriser.dk 11-12-47184 15:33

Endelig! Fristes man til at sige, da især understøttelsen af videostreaming i fuld kvalitet med AirPlay er en længe ventet tilføjelse for mange af HBO Nordics danske brugere.

Men lige i tide til premieren på 5. sæson af "Game of Thrones" den 13. april er den her, og Chromecast-donglen er samtidig kommet med i opdateringen, så man skal blot opdatere applikationen i App Store eller Google Play for at få de seneste tilføjelser.

Læs også: Microsoft Wireless Display Adapter er nu til salg

Dermed er en af de største anker mod HBO kontra Netflix - tilgængeligheden - blevet noget mindre, da det omsider er nemt at få billedet op på den store skærm i stuen i en ordentlig kvalitet, hvis man ikke i forvejen var den heldige indehaver af en Xbox 360.

Det er også blevet muligt for abonnenter at streame to programmer samtidigt, og søgefunktionen er ligeledes blevet forbedret.

HBO Nordics populære serier

HBO bugner ellers af populære serier som "Game of Thrones", "Boardwalk Empire", "Girls", "The Sopranos", "Entourage", "Sex and the City", "The Newsroom" og "True Blood", som for de flestes vedkommende fortjener at blive set i stort format.

Det er nu muligt, og følgende enheder kan i dag facilitere HBO Nordic:

HBO Nordic kan ses på disse enheder

Læs også: Nu kan du se den danske filmskat på nettet

HBO Nordic koster 79 kroner om måneden, og der er ikke længere binding på abonnementet.