Headset uden dikkedarer

edbpriser.dk 04-05-2016 10:41

JBL Grip 100 ligner noget, der er designet til det amerikanske militær, og det kunne de sikkert også fint leve op til.

Som det har været tilfældet med alle de JBL produkter, vi har testet indtil videre, så er lyden god og klar i Grip 100, så den side af sagen er helt i orden.

Læs også: God komfort til sportsudøveren - anmeldelse af JBL Reflect Mini

Styrken hos Grip 100 ligger i de ergonomiske ørespidser, som drejes på plads i øret og sikrer et godt greb i øret, så de ikke ryger ud selv under de vildeste ture ned ad fjeldet eller trek-ruten.

JBL Grip 100

Ørespidserne er samtidig fremstillet i et blødt gummi-materiale kaldet Flexsoft, der føles meget behageligt i øret og modvirker den anspændthed, der ellers godt kan opstå i øret efter længere tids brug af in-ear hovedtelefoner.

JBL Grip 100 ørespidserne er desuden konstrueret til at lade noget af den omgivende lyd slippe ind, så du stadig kan have fokus på dine omgivelser, når det går hurtigt.

Du kan dog også vælge at nøjes med kun at bruge den ene øreprop, og så kan den anden øreprop meget smart sættes fast på ledningen til den prop, du har i øret, så den ikke hænger og dingler.

JBL Grip 100

Med en vejledende pris på blot 149 kroner, får du altså et glimrende headset til hverdag og træning med JBL Grip 100, der er både svedbestandigt og produceret af ekstra holdbare materialer.

Læs også: Test: Jabra Sport Pace

Der er dog ingen kontrol til at styre afspilning og mobilopkald på Grip 100, så her kan det være en idé at kigge på storebroren Grip 200, der har en betjeningsknap på kablet med indbygget mikrofon til omkring 100 kroner mere.