"Heavy Rain Move Edition" er i butikkerne nu

edbpriser.dk 11-10-2010 14:52

Sony Computer Entertainment Europe har netop udgivet "Heavy Rain Move Edition", der er den bevægelses-kontrollerende version af dette års mørke thriller-hit til Playstation 3.

Hver bevægelse har konsekvenser
Ved at kombinere fuld bevægelsesfrihed og intuitativ styring ved brug af PlayStation Move controlleren med den intense, følelsesmæssige rejse i form af den million-sælgende "Heavy Rain", er dette en pakke, der giver fans den ultimative kontrol i en verden, hvor hver en beslutning – og hver en bevægelse – har konsekvenser.

"Heavy Rain" var allerede en titel, der kunne få dig helt ud på kanten af stolen. Nu kan det få dig væk fra stolen og op på fødderne, når du skal følge spor, bekæmpe skurke, udforske suspekte og farlige steder samt lede efter sandheden i et mysterium, hvor tiden er af afgørende betydning.

Jagten på en seriemorder
"Heavy Rain" tager dig til en beskidt og drivvåd by, tynget af frygt, på USA’s østkyst, hvor unge drenge pludselig forsvinder. Med en morder på fri fod og i et kapløb med tiden skal du vælge, hvor langt du vil gå i kampen på at fange ham. Alt sammen ved at spille en kombination af fire karakterer, der hver især har deres indre dæmoner at kæmpe med og spiller en afgørende rolle i at løse mysteriet.

Det er en mørk og medrivende thriller, hvor du laver reglerne, og hvor problemerne konstant ånder dig i nakken. Du følger ikke blot spillets fleksible historie, du er med til at skabe den. De beslutninger og fysiske handlinger, du foretager dig på centrale steder i spillet, kan have afgørende betydning for hele plottet og sende dig i helt uventede retninger, hvor historien ændrer sig fuldstændig. Alt sammen afgøres af, hvordan du håndterer de overraskelser, du finder lige rundt om hjørnet.

Heavy Rain Move Edition

Om du er ejer af Playstation Move og leder efter et engageret voksenspil, der skubber til grænserne for, hvad motioncontrol-gaming kan præstere, eller du er en thriller-fan, der søger nye måder at spille på, vil "Heavy Rain Move Edition" være en uforglemmelig oplevelse.

Et banebrydende spil
"Heavy Rain" er allerede et banebrydende spil inden for den åbne, intelligente genre, hvor spil mødes med det store filmlærred. Nu er det altså også mentalt og fysisk udfordrende, og vil straffe og belønne dig på måder, som du aldrig troede, var muligt.

Spillet er med bonusmateriale blandt andet den spilbare ’The Taxidermist’-scene, der indgyder til brug af Playstation Moves fysiske kræfter.

"Heavy Rain Move Edition" er i butikkerne nu. Hold fast – det bliver en hæsblæsende rejse.