Her er 10 smarte tricks til din PC

edbpriser.dk 09-03-43256 04:20

Vi er klar med 10 tips, der gør det til endnu større fornøjelse at bruge computeren.

1. Giv din PC flere USB-porte med et snuptag
Er din bærbare eller stationære PC også nærig med antallet af USB-porte? Så kan en både nem og billig løsning være en USB-hub. Vi guider dig uden om de værste faldgruber, inden du svinger dankortet.
Læs mere her

2. Genial Photoshop-klon kører i din browser
Det ligner en kloning af Photoshop og kører direkte i din browser - og det bedste af det hele: programmet er gratis. Sumopaint er ganske enkelt suverænt.
Læs mere her

3. Afspil altid videoer fra YouTube i HD-kvalitet
Hvorfor nøjes med at videoklip fra YouTube i standard kvalitet? Lær en smart finte og få automatisk YouTube til at vise film i HD-kvalitet.
Læs mere her

4. Få gratis adgang til alle dine filer overalt
Bruger du flere forskellige computere hver dag, og hader du manuelt at skulle holde styr på de nyeste filer og mapper? Så prøv Windows Live Mesh, der på en brugervenlig måde synkroniserer filer på tværs af alle dine PC'er.
Læs mere her

5. Sådan skifter du farvetema i Gmail
Hvorfor kigge på den samme indbakke i Gmail dag efter dag? Hvorfor ikke ændre farverne og skifte til spændende temaer? Det er nemt at sætte sit personlige præg på Gmail, og vi viser dig hvordan.
Læs mere her

6. Sådan gør du Word-dokumentet til en lækkerbisken
Du behøver ikke det store kørekort til Photoshop eller en grafisk uddannelse for at skabe blændende flotte Word-dokumenter. Et par små tricks er nok til at skabe stor effekt.
Læs mere her

7. Sådan streamer du din musik gratis
Smid din musiksamling online og stream den til din PC og mobil. Det er muligt med mSpot, som tilbyder gratis plads til 1.600 af dine musikfiler.
Læs mere her

8. Få nemt og gratis de nyeste drivere på din PC
Nye drivere sikrer, at din computer arbejder som en velsmurt maskine. Med det gratis program SlimDrivers kan du nemt tjekke, om din driversoftware er opdateret.
Læs mere her

9. Sådan gør du Windows 7 lækkert med nye temaer
Temaerne i Windows 7 er med til at give styresystemet charme og stil, men Microsoft har været fedtet og kun inkluderet et fåtal som standard. Heldigvis er det muligt gratis at hente mange flere officielle Windows 7-temaer, så dit styresystem bliver mere lækkert.
Læs mere her

10. Tre smarte websider til gratis og hurtig fildeling
Der er ingen grund til at bakse med USB-nøglen, hvis du har en håndfuld store filer, som du hurtigt skal have gemt eller delt med vennerne. Du skal blot benytte en af de mange gratis webtjenester til fildeling. Vi har fundet frem til tre rigtig gode.
Læs mere her


Denne artikel blev oprindeligt bragt på PC World