Her er årets 10 allerbedste tips!

edbpriser.dk 08-12-2010 22:04

Tips og tricks er altid populære, men nogle finter er mere interessante end andre. Vi har samlet de 10 mest læste tips og tricks fra året, der gik:

1. Gratis program giver dig opstart i verdensklasse
Soluto får din pc til at boote markant hurtigere ved at flytte massevis af applikationer ud af boot-processen. Lær at bruge det smarte program, som ikke koster en krone.
Læs mere her

2. Sådan tuner du dit fladskærms-tv
Alle kan kalibrere deres fladskærms-tv - og det kan i den grad betale sig. Mange halverer strømforbruget samtidig med, at billedet bliver langt bedre.
Læs mere her

3. 10 dimser der driver vennerne til vanvid
Tag fusen på venner og fjender med disse djævelske dimser - men brug dem på eget ansvar. Og husk at practical jokes altid er sjovest, når "offeret" griner med. Vi hæfter ikke for pludselige afskedigelser, skilsmisser og brækkede lemmer...
Læs mere her

4. Download 10 smarte og gratis programmer
Fjernstyr vennernes computere, få din pc til at starte hurtigt op og få automatisk rettet fejl i Windows. Her er 10 smarte programmer, som du kan downloade gratis.
Læs mere her

5. Sådan får du mest ud af batteriet på din bærbare
Batterierne i den bærbare lever sjældent op til forventningerne, men det er ikke altid batteriernes skyld. Se her hvordan du får mest muligt ud af dine batterier.
Læs mere her

6. Sådan leger du Gud i Windows 7
Med det her tip får du i et enkelt vindue fuld kontrol over indstillingerne i Windows 7. Du vil opdage muligheder, du ikke anede eksisterede. Se her hvordan du aktiverer godmode i Windows 7.
Læs mere her

7. Installer en automatisk fejlretter
Er der en læge til stede? Microsofts Fix It Center er en mellemting mellem en læge og et gør det selv-værksted - bortset fra at her skal du ikke selv gøre noget.
Læs mere her

8. Prøv 12 tips til Windows
Med de her 12 tips til Windows kan du lege gud, arbejde hurtigere og holde uvedkommende væk fra dine vigtige filer. Prøv selv.
Læs mere her

9. Sådan fjernstyrer du vennernes computere
Hvis du er udpeget som it-supporter af dine venner og familie, så vil du elsker det her gratis program. Det gør dig i stand til at fjernstyre og yde support på computere, mens du sidder foran din egen pc.
Læs mere her

10. Med gratis software får du mediecenter i stuen
Du behøver ikke være nørd eller have en dyr fladskærm for at få internet og videofiler til at flyde sammen i stuen. Boxee gør det hårde arbejde for dig, og du kan prøve mediecenter-softwaren her.
Læs mere her

Denne artikel blev oprindeligt bragt på www.pcworld.dk