Her er alt det nye i Windows 10, version 1809

Natasja Broström - 04-02-2019 14:28

Den store version 1809 opdatering er endelig begyndt at rulle ud til Windows-brugerne. Datatid TechLife hjælper dig med at få det bedste ud af de nye funktioner

Oktober er den tid, hvor Microsoft udsender årets anden vigtige funktionsopdatering af Windows 10. October 2018 Update, eller version 1809, er den sjette store opdatering, siden Windows 10 blev lanceret i 2015. I denne guide afslører vi alle de nye, spændende funktioner og forbedringer. Fra et nyt udklipsholderværktøj med historik til nye måder at integrere Windows 10 med din Android eller iOS-telefon.

Men tiden med 1809 har ikke været let. Opdateringen blev midlertidigt trukket tilbage efter problemer omkring første udrulning. Den har også udstillet store problemer med en to-årig cyklus med opdateringer, som de fleste brugere hverken kan fravælge eller udsætte. Derfor begynder vi guiden med at vise, hvordan du fremover undgår forkludrede opdateringer og holder forstyrrelser på et minimum.

Vi viser også, hvordan du forsinker opdateringer, hvis du kører med Windows 10 Pro, og hvordan du gendanner data, som måske er blevet slettet, hvis du var uheldig at være en af de tidlige brugere af opdateringen. Endelig giver vi også et par tips til, hvordan du forhindrer næste opdatering, Spring 2019 Update, i at ødelægge dit system.


Læs mere...