Her er de bedste gallerier fra 2010

edbpriser.dk 29-12-2010 10:33

1. Her er de værste fjolser online
Der sker et eller andet mærkværdigt, når nogle folk sætter sig foran computeren og skriver løs i et online forum. De skifter karakter og kan finde på at skrive de mest vanvittige ting. Mød de værste fjolser.
Se galleriet her

2. Se de sjove steder i Google Street View her
Med hjælp fra læserne har vi fundet frem til nogle af de sjoveste og mest bemærkelsesværdige steder i den danske udgave af Google Street View.
Se galleriet her

3. Se flere sjove fotos på Google Street View
Læserne har indsæt de sjoveste og mest mærkværdige situationer, som de har opdaget på den danske udgave af Street View.
Se galleriet her

4. Ny mobil? Vælg en af de her 10!
Vi har samlet 10 anmeldelser af de i øjeblikket mest interessante mobiler. Smugkig i deres karakterbøger og se hvad telefonerne koster.
Se galleriet her

5. Otte sjove websider: Få et billigt grin
Nettet er fyldt af sjove og bizarre websider, som lokker Colgate-bisserne frem. Vi har fundet otte af de bedste.
Se galleriet her

6. Se Googles vilde fremtidsprojekter her
Nu kan du få et kig ind i Googles eksperimentarium, hvor fremtidens programmer udvikles. Her afsløres det, hvad Googles udviklere mener er vigtigst og mest spændende netop nu.
Se galleriet her

7. Se mobil-fjolserne, der driver dig til vanvid
Vi kender dem alle sammen - de mobilbrugere, der kan drive andre til vanvid, uanset om det er på arbejdspladsen, privat eller i det offentlige rum. Se arketyperne - måske er du selv en af dem?
Se galleriet her

8. Sådan vil din bærbare se ud i fremtiden
Den næste bølge af bærbare computere vil ikke ligne noget, som vi tidligere har set. Allerede nu er spændende prototyper klar.
Se galleriet her

9. 10 apps der gør iPhone bedre
Med iPhone - og til dels iPod Touch - får du et svimlende udvalg af programmer, som gør hverdagen så meget nemmere og sjovere, at det undertiden føles som ren magi. Her er 10 af vores favoritter - i vilkårlig rækkefølge.
Se galleriet her

10. Boxee Box går løs på din fladskærm
Hvordan ser det ud, når Boxee Box fra D-Link tryller dit tv om til et multimediecenter med massevis af web-indhold? Få svaret her.
Se galleriet her
(Bemærk, at Boxee Box i sin endelige version fik justeret sin brugergrænseflade, så den ikke længere ser ud som i galleriet. Få forklaringen her.)

Denne artikel blev oprindeligt bragt på www.pcworld.dk