Her er de bedste spil til iPad

edbpriser.dk 02-10-46582 13:10

Hvis du har børn, så ved de det helt sikkert. iPads er utroligt gode at spille på. Der er da også en række fordele ved iPad frem for smartphones, hvor den større skærm især spiller en stor rolle for den forbedrede spiloplevelse.

Det kan dog være svært at navigere i udbuddet af spil i App Store, da der simpelthen er et kæmpe udvalg af dem. Det er selvfølgelig positivt, men det leder ofte til, at man må prøve en del forskellige spil af, før man finder et, man synes om.

Hvis du vil springe den tidskrævende søgning efter acceptable spil over, så giver vi dig her en hjælpende hånd. Vi har nemlig samlet en liste over fem fantastiske spil til iPad, så du ikke behøver at spilde tid på at finde guldet.

Asphalt 8: Airborne – Urealistisk sjovt

Asphalt 8 er et klassisk bilspil for dig med benzinen pumpende i årene. Her er masser af nitro, drifting og nogle hop, der måske ikke altid følger tyngdekraftens love.


Som det kan ses herover, så er det ikke altid realismen, der er i højsædet.

Det er selvfølgelig også fuldstændig lige meget, så længe man har det sjovt, og det er der ingen tvivl om, at man har med dette spil.

Asphalt 8: Airborne er gratis.

Badland – Flappy Bird på steroider

Badland minder en smule om det hyperpopulære Flappy Bird, da man også her udelukkende styrer op og ned ved at trykke på skærmen. Her stopper ligheden dog også, for Badland er meget mere end det.

Ikke alene er grafikken mange gange flottere end i det karikerede Flappy Bird, men der er også et væld af sjove funktioner og twists i selve gameplayet, der sikrer mange timers underholdning.

Badland koster 29 kroner.

Bejeweled HD – Vanedannende diamanter

Bejeweled HD er vanedannende på præcis samme måde som Candy Crush, men med et par ekstra spilmodes, der sørger for, at det hele ikke bliver for ensformigt.

Samtlige spilmodes kører selvfølgelig på konceptet med at swappe diamanter, men Diamond Mine handler om grave i jorden, Butterflies handler om at redde en sommerfugl fra en edderkop, mens man i Poker skal samle en ”hånd” af diamanter. Det er masser af sjov for alle aldre.

Bejeweled HD kan downloades helt omkostningsfrit.

Beyond Ynth HD – Til børn og barnlige sjæle

Bag det sjove navn gemmer der sig et spil, der især fungerer godt til børn. I spillet er man et mariehønelignende insekt, som bruger alt sin tid på at rulle små bokse rundt i diverse landskaber.


Et sjovt spil til børn og barnlige sjæle.

Det lyder jo simpelt grænsende til det kedelige, men det er heldigvis ikke lige til at komme fra den ene ende af banen til den anden. Man skal tænke nøje over, hvordan man ruller boksene rigtigt, ligesom man skal undgå diverse forhindringer, som for eksempel livsfarlige solstråler.

Dit barn kan bruge mange timer med dette spil, der endda også kilder den logiske sans. Beyond Ynth HD koster 19 kroner.

Bit Pilot – Utroligt simpelt og utroligt sjovt

Med Bit Pilot er der ingen avancerede styringsmekanismer eller omfangsrigt plot, du skal lære, før du kan spille. Du er et rumskib, og du skal undgå asteroiderne med hjælp fra diverse power ups i et spil, der ligger meget vægt på den retro æstetik.

Det er simpelt, men overraskende sjovt, og det bliver hurtigt en besættelse af at forbedre ens high score i den evige kamp mod asteroiderne.

Bit Pilot kan fås til 13 kroner.