Her er firmaet der vil nytænke smartwatches fuldstændigt

edbpriser.dk 24-09-47176 17:46

Så godt som samtlige nye smartwatches har det til fælles, at de kræver forbindelse til ens smartphone for at fungere optimalt. Men med Neptune Suite er det lige omvendt.

Her skal din smartphone eller tablet have forbindelse til dit smartwatch, før de fungerer. Neptunes smartphones og tablets hedder dog henholdsvis pocket screens og tab screens, da de reelt ikke er andet end skærme, som kan bruges sammen med ens Neptune smartwatch.

Smartwatch på en ny måde

Når man køber Neptune Suite, får man seks forskellige modeller i form af en pocket screen, tab screen, en TV-dongle, hovedtelefoner, keyboard og et smartwatch. Neptune kalder deres smartwatch Neptune Hub, og det er altså det, der skal køre de andre modeller.


Neptunes smartwach hedder the Hub, og det styrer de andre modeller (billede: Neptune).

Læs også: Apple Watch kommer ikke til Danmark i første omgang

The Hub er udformet som et vandtæt armbånd, og det har en 2,4” skærm, Quad-Core 1,8 GHz processor, GPS, Bluetooth, NFC, 3G/LTE og kører Android Lollipop 5.0. Man kan flytte ens aktiviteter på Neptune Hub over på ens pocket screen eller tab screen gennem den ekstremt hurtige trådløse standard 802.11ad WiGig.

Batterilevetiden er den største udfordring for smartwatches, men Neptune lover, at the Hub med et batteri på 1.000 mAh får samme levetid som smartphones.


Det ligner en smartphone, men det er faktisk bare en skærm med et kamera (billede: Neptune).

Pocket screen og tab screen er ikke meget mere end to skrme på henholdsvis 5” og 10”, der begge er udstyret med kameraer. De er altså strippet for alt den hardware, man normalt finder i tablets og smartphones, da det hele er lokaliseret i Neptune Hub.


The Hub kan bruges sammen med tab screen, hvis man vil have en større skærm (billede: Neptune).

De medfølgende hovedtelefoner kan også bruges til at oplade ens pocket screen eller tab screen med Neptune Hub, TV-donglen gør det muligt at overføre ens aktiviteter til ens TV-skærm, mens keyboardet gør det muligt at omdanne ens tab screen til en slags bærbar computer.

Funktionalitet hvor du skal bruge det

Tanken bag dette er altså, at man hurtigt og smertefrit kan hoppe fra model til model, alt efter hvad man gerne vil lave. Skal man være produktiv, kan man hive ens tab screen og keyboard frem, og skal man ringe, hiver man ens pocket screen frem.


Tab screen kan sammen med keyboardet omdannes til en bærbar computer (billede: Neptune).

Dette lyder umiddelbart ikke billigt, men Neptune lover, at prisen for Neptune Suite kommer til at ligge på omkring 7.200 danske kroner, mens tidlige købere kan få den til bare 4.800 kroner.

Læs også: Smartwatch fra Oppo kan oplades på fem minutter

Såfremt modellerne kan, hvad Neptune lover, så er det særdeles billigt for hele seks modeller, der vil erstatte ens hovedtelefoner, smartphone, tablet og måske endda ens bærbare computer.


Man får også hovedtelefoner og en TV-dongle med i købet af Neptune Suite (billede: Neptune)

Det kræver kun, at man begynder at gå med et smartwatch, hvilket dog kan vise sig at være en stor nok udfordring i sig selv. Du finder Neptunes IndieGoGo-kampagne her.