Her er HTC 10

edbpriser.dk 11-11-48250 03:00

Producenten HTC har været igennem en hård tid med faldende indtjening og oplevede sidste år, at deres aktier faldt til under halv pris, så de har hårdt brug for et hit med både deres nye HTC 10 flagskibsmobil og deres virtual reality headset HTC Vive.

HTC 10 har gode specifikationer og topkamera

Specifikationerne på HTC 10 er der i hvert fald ikke noget i vejen med: 5,2 tommer QHD (2560 x 1440 px) Super LCD display, fingeraftrykslæser, lynhurtig Snapdragon 820 processor, 4 GB RAM og 32 GB lagerplads, der kan udvides med et microSD hukommelseskort på helt op til 2 TB.

HTC 10 for- og bagside

Læs også: ASUS ZenFone 3 er blevet afsløret i utide på grund af dens flotte design

Kameraet har traditionelt været et kritikpunkt på HTC's mobiltelefoner, men HTC 10 er blevet udstyret med et 12 MP UltraPixel kamera med optisk billedstabilisation og laser fokus.

Og det anerkendte testfirma DXOMark har allerede givet kameraet i HTC 10 samme score som Samsung Galaxy S7, så denne vigtige side af sagen burde være i orden nu.

HTC 10 Ice View cover
Ice View er et nyt opdateret Dot View cover til HTC 10

Lydsiden har til gengæld altid været en af HTC's styrker, og på HTC 10 har de opgraderet deres berømte BoomSound til BoomSound HiFi med 24-bit audio og en ny kraftfuld forstærker.

Den gode lyd går også igen i de tilhørende Hi-Res hovedtelefoner, der kan levere en lydoplevelse på et 70 procent større frekvensområde end normale headsets.

Aluminiumskrop i tre farver

Designet på HTC 10 er stramt og lækkert, men det er måske ikke så unikt og iøjnefaldende, som man kunne have håbet på, og mobiltelefonen er jo heller ikke så nyskabende som for eksempel LG G5.

Læs også: LG G5: Innovativ smartphone med moduler

HTC 10 er dog uden tvivl en flot telefon med sin aluminiumskrop, der kommer i tre farver; Carbon Grey, Glacier Silver og Topaz Gold.

HTC 10 farver

Om det så er nok til, at forbrugerne vælger HTC 10 fremfor alternativerne fra Samsung, LG og Apple og dermed holder HTC i live, må tiden vise...

Pris og tilgængelighed

HTC 10 skulle lande i Danmark til maj, og prisen kommer til at ligge lige omkring de 6.000 kroner.


Kilde: Android Central