Her er iPhone 4G

edbpriser.dk 14-05-42273 21:36
Apples store konference for mobiludviklere, World Wide Developer's Conference (WWDC), nærmer sig, og traditionen tro florerer der masser af lækkede billeder på nettet. Men denne gang er rygtet mildt sagt specielt.

Fundet i en bar
Engadget hævder nemlig, at de har fundet iPhone 4G (4G som i fjerde generation - ikke nødvendigvis net-standarden) på gulvet i en bar i San Jose. Da de startede mobilen op, kørte den en nyere hidtil ukendt version af iPhone OS, hævder de.

Kort tid efter var det ikke længere muligt at tænde mobilen, hvilket kan skyldes en spærring over nettet.

Hvis dette virkelig er en iPhone 4G, er Apple chef Steve Jobs nok lidet fornøjet eller vældig fornøjet, alt efter hvor sandsynligt det er, at Apple selv har planlagt det hele.

De nye specs
Mobilen har frontkamera og 80 GB lagringskapacitet. Om det er en prototype eller en tidlig produktionsmodel, er indtil videre usikkert. Hvis dette er den nye iPhone afslører billederne, at batteriet kan fjernes, og at mobilen understøtter MicroSIM ligesom iPad.

iPad-lækage billedet
Som om det ikke var nok, har Engadget hentet et billede frem, som dukkede op umiddelbart før iPad-lanceringen.

På billedet herunder ses en åbnet iPad, og til højre i billedet ligger der en iPhone - en iPhone som er den samme som den, Engadget nu har fået fingre i. Vi skal ikke nægte, at det ligner, men er det sandsynligt? Hele historien lyder noget mærkelig, men Engadget chefen Joshua Topolsky er ikke i tvivl:

"Actually, it's real. Read the post. We've had this verified picture for months, and we have a source which confirms it. We would't post this if we didn't trust it".

Designet på mobilen vil nok undergå nogle forandringer inden lanceringen, men det vil være nogle mindre kosmetiske ændringer ifølge Engadget.

Andre er dog sikre på, at mobilen ikke er andet end en billig Japan-kopi.

Se flere billeder hos Engadget

Se billeder af indmaden på iPhone 4G

iPad lækage billedet

Denne artikel blev oprindeligt bragt påITavisen.no