Her er køkkenmaskinen der klarer alt for dig

edbpriser.dk 30-08-46533 22:20

Du kender sikkert selv alt for godt. Det var en hård og stressende dag på arbejdet, og den sunde hjemmelavede ret, du havde tænkt dig at lave, virker uoverkommelig. I den situation risikerer den hjemmelavede mad ofte at tabe til pizzaen, hvilket både er skidt for sundheden og pengepungen.

Det behøver dog ikke at være sådan. Bosch’s nye køkkenmaskine MaxxiMUM kan nemlig klare næsten al det hårde køkkenarbejde for dig.

Intelligente funktioner kombineret med en bomstærk motor

Denne medhjælper i køkkenet kan nemlig ælte dejen, hakke kødet og snitte grøntsagerne. Derudover kan den piske fløde og æggehvider hurtigt og effektivt med et perfekt resultat. Det skyldes den smarte SensorControl, der automatisk pisker indtil det perfekte resultat er opnået.


MaxxiMUM kan ved hjælp af SensorControl lave perfekt fløde hver gang.

Store køkkenmaskiner står ofte fremme i køkkenet, hvilket gør designet til en vigtig overvejelse ved nye investeringer. Det har Bosch selvfølgelig også tænkt på, og MaxxiMUM er en stilren køkkenmaskine i en flot granitgrå farve og rustfrit stål. Det sikrer, at den glider problemløst ind i designvalget i de fleste køkkener.

Læs også: Prisvindende designserie lanceres nu i Danmark

Den stærke motor på hele 1600 W sikrer, at køkkenmaskinen ikke kører død i hakningen af kødet eller slår ubehjælpsomt i bolledejen.

Den store motorkraft gør MaxxiMUM til en af de mest kraftfulde køkkenmaskiner på markedet og en oplagt kandidat til medkok i de danske køkkener.

MaxxiMUM klarer alt slags mad

Udover de nævnte basisfunktioner har MaxxiMUM en række ekstra funktioner og tilbehør, der gør selv krævende og ambitiøs madlavning til en leg.

Der er blandt andet en kødhakker, der kan klare alt fra fisk til fjerkræ, en si til tapenader og puréer af frugt eller grønt og en mixer, der kan knuse is eller bær til drinks eller lækre smoothies, der svaler i sommervarmen.


Her ses et udvalg af det tilbehør, der følger med købet af en MaxxiMUM.

Derudover er der en pastamaskine, så man kan lave hjemmelavede lasagneplader på italiensk manér og en kornmølle, der kværner alt frø, nødder eller urter så man kan lave egen müsli eller pesto. Denne køkkenmaskine gør altså ikke bare køkkenarbejdet nemmere, den udvider også mulighederne betragteligt.

Læs også: Fem køkkenmaskiner der kan gøre dit liv lettere

MaxxiMUM er den nyeste model i Bosch’s udvalg af køkkenmaskiner, der blandt andet også indeholder den ultrapopulære MUM5, der blev kåret som bedst til prisen af Forbrugermagasinet TÆNK, og har vundet priser i den prestigefyldte Red Dot Design Awards.

Kunne du tænke dig at se på et større udvalg af køkkenmaskiner, kan du finde det her.