Her er lanceringsdatoen for Android O

edbpriser.dk 10-08-49588 02:13

Både David Ruddock fra AndroidPolice og Evan Blass fra @evleaks har fra deres kilder fået oplyst den samme dato for, hvornår Google vil begynde at udrulle Android O, og det skulle være allerede på mandag den 21. august.

Læs også: Her er de mest kraftfulde smartphones lige nu

Samtidig vil Google afsløre versionsnavnet på Android 8.0, som alle regner med bliver Oreo efter den populære kiks, og som Googles egen Hiroshi Lockheimer også lagde kraftigt op til i februar:

Den 21. august er så tilfældigvis også datoen, hvor en solformørkelse vil kunne ses over store dele af Nordamerika, så det er oplagt at Google kunne udnytte begivenheden til at markere, at Android Oreo er kommet.

Android Oreo solformørkelse

Googles mobiler får Android O men hvad med resten?

De første mobiltelefoner, som kommer til at modtage Android O, er Googles egne modeller med Pixel, Pixel XL og Pixel C i spidsen, der skulle modtage opdateringen på dag 1.

Googles Nexus 5X og Nexus 6P fra 2015 vil også modtage den nyeete version af Android styresystemet, men historisk set er der ikke det store håb for alle de andre Android mobiler.

Læs også: Android-grundlægger lancerer sin egen smartphone med en ret så speciel skærm

De seneste tal viser nemlig, at blot 13,5 procent af Android mobilerne i dag kører med Android 7 Nougat, som udkom sidste år, så hvis du ikke har en af de nyeste Google smartphones, skal du nok væbne dig med tålmodighed.


Kilder: 9to5Google og Mashable