Her er Samsung Galaxy S7 og S7 Edge

edbpriser.dk 17-02-48113 14:06

Ligesom LG har Samsung også åbnet festen på Mobile World Congress i Barcelona med at præsentere deres nye flagskibsmodeller: Samsung Galaxy S7 og S7 Edge.

Og ligesom det var tilfældet med LG G5, var de fleste nyheder også sluppet ud om Samsung Galaxy S7 modellerne, der lever helt op til rygterne.

Som ventet præsenterede Samsung to nye flagskibstelefoner og et nyt 360-graders kamera, Gear 360, på Samsung Galaxy Unpacked 2016.

De nye telefoner, Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge, har et elegant design, et mere avanceret kamera, forbedret ydeevne og enestående tilslutningsmuligheder til et hav af produkter, tjenester og oplevelser.

Samsung Galaxy S7 og S7 Edge

Samsung Gear 360 er et 360-graders kamera, som på en simpel måde lader brugeren skabe, se og dele sine bedste oplevelser gennem video og billeder.

”Vi tror på en hverdag, der er lysere, skarpere, enklere og sjovere. Med de nye produkter stræber vi efter at levere netop det. Vi vil give brugerne mulighed for at få mere ud af deres hverdag, og vi vil fortsætte med at skubbe til grænserne for, hvad der er muligt” udtaler Claus Holm, landechef for Samsung Danmark.

Lysere og skarpere billeder selv i mørke

Med Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge præsenterer Samsung det første Dual Pixel-kamera på en smartphone. Det betyder lysere og skarpere billeder.

Takket være den revolutionerende Dual Pixel-teknologi, et objektiv med større blænde og flere pixels har kameraet en kortere lukketid og mere præcis autofokus, selv i dårlige lysforhold.

Samsung Galaxy S7 Edge kamera

Telefonerne er desuden udstyret med en ny kameratilstand, Motion Panorama, som tilføjer bevægelse i panoramabilleder og giver brugeren en ny visuel oplevelse.

Flot, brugervenlig og vandafvisende

Samsung Galaxy S7 og S7 Edge er begge udført i 3D-glas og metal. Og et elegant og holdbart design med ergonomiske kurver giver et bekvemt greb.

Den nye Always-On-Display funktion betyder desuden, at man ikke behøver at trykke på en knap for at tilgå eksempelvis sin kalender eller for at se klokken. En smart funktion, der både sparer tid og batteri.

Læs også: Æsken til Alcatels nye mobil er også et VR headset

Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge er også IP68-certificerede, hvilket gør telefonerne mere modstandsdygtige over for vand og støv.

Samsung Galaxy S7 dråbe

Samsung Galaxy S7 Edge byder desuden på en forbedret brugervenlighed med Edge UX, som blandt andet gør det muligt for brugeren at oprette hurtige genveje til sine favoritfunktioner.

Hurtigere opladning og bedre ydeevne

De nye flagskibstelefoner er udstyret med en effektiv opladningsteknologi, der både fungerer trådløst og med almindelig oplader.

Telefonens hybrid SIM-kortholder gør det muligt at øge hukommelseskapaciteten med microSD-kort på op til 200 GB.

Samsung har desuden lavet omfattende opdateringer af både hard- og software for at optimere ydeevnen under spil på både Galaxy S7 og S7 Edge. Den stærke processor og det større batteri garanterer en længere spilletid, og telefonerne er desuden udstyret med et kølesystem, som forhindrer den i at overophede.

Samsung Galaxy S7 Edge

Game Launcher er en anden nyhed, for dem der spiller meget på telefonen. Funktionen giver brugeren mulighed for at håndtere batteriforbruget og minimere notifikationer. Brugeren kan tilmed optage sine spil eller dele skærm for at spille med andre.

Få et Samsung Gear VR headset med din Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge bliver sat til salg i Europa fra den 11. marts. Men kunder i de nordiske lande kan forudbestille telefonerne allerede fra i dag.

Kunder i de nordiske lande som forudbestiller en telefon inden den 5. marts, vil desuden få tilsendt telefonen før salgsstart, så de kan opleve den nye Galaxy S7 før alle andre.

Herudover vil kunder i de nordiske lande, der forudbestiller en telefon før den 10. marts, også modtage det helt nye Samsung Gear VR, der giver oplevelsen af Galaxy S7 helt nye dimensioner.

Samsung Galaxy S7 og S7 Edge vil kunne fås i farverne sort, hvid og guld.

Vejledende udsalgspris: 5.699 kroner (Galaxy S7) og 6.499 kroner (Galaxy S7 Edge).

Gear 360 – en helt ny type kamera

Også Samsung Gear 360 blev præsenteret til Unpacked. Et 360-graders kamera som giver brugeren mulighed for, på en let måde at skabe, se og dele oplevelser gennem video og billeder.

Samsung Gear 360 kamera

Gear 360 er skabt til rejser, festligheder og alle aktiviteter derimellem. Det nye kamera giver brugeren mulighed for at skabe sit eget 360-graders materiale, som kan opleves gennem Gear VR.

Design og ydeevne

Gear 360 er udstyret med to fisheye-objektiver, der begge har en 15 megapixel billedsensor. Det muliggør 360-graders højtopløst videomateriale, som også understøtter 30 megapixel still-billeder.

Læs også: Smartphone til 25 kroner

Ved blot at anvende et af kameraerne, kan man filme og tage billeder i 180-graders vinkel. Gear 360 er designet til at kunne bruges døgnet rundt, med en F2.0-linse kan kameraet tage billeder i høj opløsning selv i dårlige lysforhold.

Med et let, kompakt og kugleformet design er Gear 360 nem at tage med sig. Kameraet har et brugervenligt stativ og er også kompatibel med et bredt udvalg af andet tilbehør, der findes på markedet.

Samsung Gear 360 Lanceres senere på året.

Samsung Galaxy S7 specifikationer

• 2.3 GHz Quad + 1,6 GHz Quad, Octa core-processor
• 4 GB RAM (LPDDR4)
• 32 GB lagerplads (UFS 2.0) samt plads til yderligere 200 GB via microSD
• 5,1" Quad HD 2560x1440 (577 ppi) Super AMOLED-skærm
• Batteri på 3.000 mAh, med lynopladning via kabel eller trådløst, kompatibelt med WPC og PMA
• 142.4 x 69.6 x 7.7 mm, vægt 152 g
• Front-kamera: 5 MP (F1.7), bagside-kamera: Dual Pixel 12 MP (F1.7)
• Operativsystem Android 6.0 Marshmallow
• WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5 GHz), MIMO Mobile hotspot
• Bluetooth v4.2 LE, ANT+, USB 2.0
• Location samt understøttelse af betaling med NFC
• MST IP68 certificering
• Klar til Samsung KNOX

Samsung Galaxy S7 Edge specifikationer

• 2.15 GHz Dual + 1,6 GHz Dual, Quad core-processor
• 4 GB RAM (LPDDR4)
• 32 GB lagerplads (UFS 2.0) samt plads til yderligere 200 GB via microSD
• 5,%" Quad HD 2560x1440 (534 ppi) Super AMOLED-skærm med Edge Screen
• Batteri på 3.600 mAh, med lynopladning via kabel eller trådløst, kompatibelt med WPC og PMA
• 150.9 x 72.6 x 7.7 mm, vægt 157 g
• Front-kamera: 5 MP (F1.7), bagside-kamera: Dual Pixel 12 MP (F1.7)
• Operativsystem Android 6.0 Marshmallow
• WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5 GHz), MIMO Mobile hotspot
• Bluetooth v4.2 LE, ANT+, USB 2.0
• Location samt understøttelse af betaling med NFC
• MST IP68 certificering
• Klar til Samsung KNOX