Her er verdens første anti-allergiske tørretumbler

edbpriser.dk 26-05-46547 16:33

Der er ikke noget mere frustrerende end at være plaget af allergiske reaktioner, så en anti-allergisk tørretumbler er med garanti en kærkommen nyhed for mange.

Hele 7,1 procent af den danske befolkning over 16 døjer nemlig med allergi overfor husstøvmider, som er den allergi, som tørretumbleren fra Gorenje især virker imod. Det er altså ikke så få, som denne tørretumbler kan hjælpe.

97,79 % effektiv mod allergener

Gorenjes tørretumblere er næsten 98 % effektiv mod allergener, og det er først og fremmest på grund af FiltrationSupreme.

Læs også: Prisvindende hvidevarer fra Bosch

Det er navnet på Gorenjes filterfunktion, der takket være en optimal dimensionering og placering af filtrene er 40 % bedre end tidligere modeller. Gorenje har placeret filteret i lågen, da det er her de fleste af de skadelige støvpartikler befinder sig under tørringen.


Gorenje har valgt at placere filteret i låget på deres tørretumblere.

Filteret i lågen har den største kombinerede overflade på markedet, mens 3D-filteret, der er placeret før kondensatoren, har den største kapacitet. Filteret i lågen kan endda rengøres på få sekunder, uden at man behøver at tage det ud af lågen.

Døjer I med støvallergi eller støvmider i hjemmet, så kan en tørretumbler fra Gorenje altså være med til at lette generne.

Særdeles effektiv tørretumbler

Gorenjes tørretumblere er ikke bare effektiv mod allergener, tørringen giver nemlig også 60 % mindre behov for at stryge tøjet efterfølgende og eliminerer 99 % af statisk elektricitet og ubehagelige lugte.

Det skyldes IonTech fiberteknologien, der gør vasketøjet blødt og glat, opfrisker tøjet og fjerner madlugt og røg. Det sker ved ionisering af luften, der sættes i gang automatisk, hver gang tørretumbleren startes.

Læs også: Siemens lancerer også smarte hvidevarer

Derudover kan Gorenjes tørretumblere også lægge en fremragende energieffektivitet for dagen. Gorenjes topmodeller ligger i energiklassen A+++ (-20 %), hvilket vil sige, at de er dobbelt så energieffektive som en tørretumbler i energiklasse A.


Gorenjes tørretumblere er nemme at genkende på grund af deres moderne design.

Oven i dette kommer tørretumblernes flotte design, der tydeligt adskiller Gorenjes tørretumblere fra designmæssigt simplere modeller.

Gorenjes tørretumblere er nemlig først og fremmest kendetegnet af en stor låge, der ofte er holdt i en anden farve end resten af maskinen, der sammen med et LED-display giver et flot og moderne look.

Du kan finde Gorenjes tørretumblere her.