Her er verdens mindste 4G smartphone

edbpriser.dk 21-09-49306 00:30

Jelly mobiltelefonen er et nyt Kickstarter projekt, som allerede har nået sit mål og derfor vil være klar til at blive sendt ud til sine økonomiske støtter til august i år - og du kan stadig nå at være med for blot $69 eller små 500 kroner før afgifter.

For den ganske lille investering får du en ganske lille smartphone, der kan være i møntlommen på et par jeans.

Jelly Phone

Alligevel er Jelly en fuldt funktionel dual SIM Android 7.0 smartphone med 4G understøttelse, en 1,1 GHz processor, 1 GB RAM og 8 GB lagerplads og herudover GPS og indbygget gyroskop.

Læs også: Samsungs næste Galaxy flagskib skal have kurvet display på alle fire sider

Du kan også vælge at få en Jelly Pro, der har samme fysiske størrelse og specifikationer bortset fra 2 GB RAM og 16 GB hukommelse.

Jelly og Jelly Pro mobiltelefoner

Begge modeller har et bagud vendt kamera på 8 MP og et frontvendt kamera på 2 MP, og der er endda blevet plads til et microSD hukommelseskort, hvis du har brug for mere kapacitet.

Batteritiden lyder på tre dage i brug og en standby tid på hele syv dage, og man kan vælge at få et ekstra batteri med, når man støtter projektet, som man selv kan skifte på farten.

Læs også: Nye billeder af iPhone 8 model bekræfter de fleste rygter

Jelly mobilen er tænkt som en billig og handy ekstra smartphone til, når du skal ud og rejse, på stranden, ud og løbe eller noget andet, hvor din store og dyre primære smartphone ikke er optimal.