HP lancerer ny OMEN-serie til gamere

edbpriser.dk 19-06-48419 14:16

HP føjer nye computere til deres OMEN-serie til spilentusiaster og sender tre forskellige PC'er på markedet, der giver den enkelte spiller mulighed for at vælge en skræddersyet spilløsning.

Alle 3 PC'er i den nye HP OMEN-serie indeholder funktioner, som er udviklet til at optimere spilleoplevelsen.
  
De bærbare OMEN-PC'er måler 15,6" og 17,3" og fås med skærme i fuld HD og 4K IPS, hvilket giver fantastiske billeder.

HP OMEN bærbar

Lydeffekterne er klare og tydelige, og den professionelle lyd er finjusteret af Bang & Olufsen. Desuden er der anvendt HP Audio Boost-teknologi, som tilfører dybde i højttalerne.

Bærbare OMEN-PC'er, der er designet til gaming

De bærbare OMEN-PC'er har et baggrundsbelyst tastatur i Dragon Red med OMEN-logoet på, der ligeledes er på det sorte skyggegitter på fronten af PC'en.

Læs også: Vanvittig gamer bærbar

PC'erne bliver kølet ned af en dobbeltventilator, så de kan bevare en høj ydeevne. Batteriet på 62 W ligger fladt mod fronten af PC'en, hvilket gør det muligt at køle PC'en effektivt ned ved hjælp af termisk køling.

Med det stærke NVIDIA GTX-grafikkort på op til 965M og med op til 6. generation af de firekernede Intel Core i7-processorer er spillerne godt klædt på til enhver udfordring.

HP OMEN bærbar

Øvrige funktioner:

• Det bredvinklede HD-kamera eller det valgfrie Intel RealSense-kamera giver en lækker 3D-oplevelse og gør det muligt for brugerne at anvende apps til bevægelsesstyring, så de kan interagere med PC'en, imens de spiller.
• Op til 16 GB hukommelse og op til 512 GB PCIe SSD eller op til 2 TB for enkelt eller dobbeltlager med op til 4 TB HDD og 128 GB SSHD på udvalgte modeller.
• HP Fast Charge og op til 10-timers batterilevetid på udvalgte modeller.

Stationær HP OMEN-PC - certificeret til virtual reality

Den stationære OMEN-PC har den effekt og tilpasning, der er nødvendig for at kunne håndtere virtual reality.

HP OMEN stationær PC

Den indeholder det nyeste NVIDIA GeForce GTX 1080-grafikkort, som giver en perfekt spilleoplevelse. De ulåste Intel Core i7-processorer giver en ydeevne, der gør det muligt at imødegå de mest krævende spil og opnå de bedste virtual reality-oplevelser.

Den valgfrie flydende køling ved hjælp af et avanceret termisk system betyder, at PC'en er støjsvag og afkølet, og dermed elimineres ventetiden næsten helt i forbindelse med grafikoplevelsen.

Den stationære OMEN-PC kan opgraderes uden brug af værktøjer, så brugerne har mulighed for at skrue op for spiloplevelsen via tilpasninger.

Læs også: 34 tommer AiO PC med den nyeste hardware

På den stationære OMEN-PC finder du det nye OMEN-logo på det karakteristiske lodrette kabinet i børstet metal samt HP LED-belysning, som reagerer i forhold til de forskellige niveauer for ydeevne, der kan tilpasses af spilleren.

Øvrige funktioner:

• Intel Core i7-6700 K-processorer med overclock-egenskaber til udvalgte modeller.
• Op til 32 GB hukommelse og stort lager med op til 512 GB SSD og op til 3 TB HDD, så du kan lagre mange virtual reality-spil og høje indholdsvolumener i stort format.
• Muligheden for at anvende NVIDIA GTX 1080 Founder Edition- eller AMD Radeon R9 390X-grafikkort giver bedre billedfrekvens ved en højere opløsning.

Priser og tilgængelighed

• Den bærbare OMEN-PC'er på henholdsvis 15,6" og 17,3" forventes at være tilgængelige på det danske marked fra slutningen af juli til en vejledende introduktionspris på 7.499 og 8.499 kroner.
• Den stationære OMEN-PC forventes at være tilgængelig på det danske marked fra slutningen af juli til en vejledende introduktionspris på 9.999 kroner.