HP lancerer verdens mindste All in One printer

edbpriser.dk 01-10-48438 22:10

HP har netop lanceret sin næste generation af DeskJet All in One-printere, der skal være den ideelle printer for alle, som ønsker at spare på pladsen.

HP DeskJet 3720 er kun halvt så stor som andre inkjet All in One-printere i sin kategori, men samtidig kombinerer den stærke udskrivnings-, scannings- og kopieringsegenskaber med let mobilkonfiguration og brugervenlige funktioner - alt sammen til en pris på 599 kroner.

Læs også: Test: Den mobile fotoprinter - anmeldelse af Selphy CP1200

For nylig blev denne moderniserede DeskJet udnævnt til at være en af TIME Magazines 50 mest indflydelsesrige gadgets nogensinde.

Den optimerer ikke kun pladsen, men gør den også ekstra farverig med en række levende farver, herunder Electric Blue og Sea Grass Green samt muligheden for at vælge Polished Stone. Der forventes yderligere farver i farvepaletten inden jul.

HP DeskJet 3720

Udskriv fra Facebook, Instagram og Flickr – eller via HP Social Media Snapshots

Med HP DeskJet 3720 er det let at konfigurere og udskrive direkte fra en mobilenhed ved hjælp af indbyggede OS-løsninger og mobilprogrammet HP All in One Remote.

Den gratis app giver dig mulighed for at benytte nøglefunktioner såsom trådløs udskrivning, kopiering og scanning fra de fleste smartphones og tablets, herunder Apple-, Android- og Windows-enheder.

Når du anvender Wi-Fi Direct,  kan du udskrive fra dine mobilenheder med det samme og få adgang til din printer uden at være på et netværk.

Du kan udskrive, dele og designe tilpassede fotos fra Facebook, Instagram og Flickr eller direkte fra telefonens filmrulle via den gratis app HP Social Media Snapshots.

HP DeskJet 3720

HP har også fremstillet klæbende fotopapir til appen Social Media Snapshots, som kan bruges til udsmykning af computeren, værelset, skabet eller til at dele med familie og venner.

Ved hjælp af HP Printbot kan Facebook Messenger-brugere uden problemer udskrive indhold fra en Facebook Messenger-samtale.

Læs også: Test: Prof fotoprinter med FORMAT - anmeldelse af Epson SC-P400

Udover at det er let at udskrive fotos og dokumenter, giver bot'en også mulighed for at tilføje printere, udskrive fra printerens oversigt samt bestille nye forbrugsvarer.

Pris og tilgængelighed

HP DeskJet 3720 fås hos udvalgte forhandlere nu til en vejledende pris på 599 kroner, men den fås allerede til en bedre pris her på EDBpriser.