Fra begyndelsen af juni måned lukker EDBPriser og bliver i stedet en del af PriceRunner. Læs mere »

HP lover stationær styrke i den kommende OMEN X bærbar

edbpriser.dk 08-09-2017 10:35

HP OMEN X bærbar er henvendt til dedikerede gamere og e-sportsudøvere, der bare ikke kan få computerkraft nok, og som er villige til at betale den ganske heftige pris for et gaming monster som dette.

Læs også: Guide: Byg din egen Ryzen-PC

HP har skabt OMEN X bærbar efter at have studeret nogle af verdens bedste gamere i konkurrence mod hinanden, og derefter har HP sammensat en maskine med stærke komponenter, termisk køling, hurtigt display og software til at tweake systemet og presse det yderste ud af hardwaren.

HP OMEN X bærbar bagside

Brugerdefinerbare muligheder:
• OMEN Command Center Software er programmet, hvor brugeren selv kan tune og presse hardwaren til det yderste samt håndtere overclocking af CPU'en; optimere netværkstrafik til gaming med en netværksbooster, som reducerer forsinkelsen under onlinespil og tilpasse belysning til optimal betjening af tastaturet.
• 7. generation Intel ulåst Intel Core i7 CPU med mulighed for XMP-hukommelse til overclocking af hukommelsen, testede profiler op til DDR4-2800, og fabriksoverclockede GPU'er op til NVIDIA GeForce GTX 1080 – perfekt til hektiske spil i 4K opløsning.
• Mulighed for RAID0 SSD til ekstra hurtig opstart og indlæsning samt PCIe SSD+HDD lagringsmuligheder for hurtig responstid og ekstra stor lagringskapacitet.
• Kølesystem som tillader at presse hardwaren ud over sine fabriksindstillinger, inklusive avancerede blæsere for at øge luftgennemstrømningen samt et integreret dampkammer med fire 3,5 mm varmeledere til at forbedre varmeoverførslen fra GPU'en og CPU'en til de fire kølere monteret i hjørnerne af computeren.

HP OMEN X bærbar

Optimeret hardware til gaming:
• Et mekanisk tastatur, hvor hver enkelt tast er baggrundsbelyst af RGB LED med 2,5 mm frigang og øjeblikkelig feedback til intens gaming; RGB LED til hver enkelt tast tillader brugerdefineret inddeling og belysning af tastaturet; individuelt programmerbare makrotaster og N-key rollover til anti-ghosting.
• Mulighed for 17" 4K skærm til ultimativ gaming i høj opløsning; eller mulighed for 120Hz 1080p skærm til hurtige opdateringshastigheder og flydende billeder; alle konfigurationer er NVIDIA G-Sync-enabled for at reducere ’billedtearing’.
• DTS Headphone:X simulerer surround sound ved brug af alle headsets og premium lyd bestående af HP Dual Speakers med lyd fra Bang & Olufsen.
• HP Audio Boost sikrer maksimal ydelse uden at overbelaste højttalerne.
• Et semitransparent vindue, som giver adgang til at se ind i computeren sammen med brugerdefinerbar belysning og aluminiumsfinish, som personaliseres og tilpasses til den individuelle gamer.

HP OMEN X bærbar tastatur

Fremtidssikker via nemme opgraderinger og stærke tilslutningsmuligheder:
• Ét samlet adgangspanel til både HDD, SSD, og RAM, så alle udskiftelige dele er lettilgængelige.
• Et stort udvalg af indgange/porte, som understøtter op til fire eksterne skærme.
• Tilslutning til en række gaming tilbehør gennem tre USB 3.0 Type A porte, to Thunderbolt 3-certificerede USB 3.1 Type-C porte, HDMI 2.0a med HDR support, Mini DisplayPort, RJ45 og en multi-format mediekortlæser.
• Dual audio-jack med separat mikrofoninput og headset jacks (input/output), som understøtter de nyeste gaming headsets eller eksterne højttalere.

Læs også: Find den rigtige studiebærbar 2017

HP OMEN X bærbar

Pris og tilgængelighed

HP OMEN X bærbar forventes at være tilgængelig fra november til en vejledende startpris på 24.999 kroner.