HP nyheder i Premium design

edbpriser.dk 18-04-48773 16:03

Med to nye bærbare PC'er, en alt-i-en computer og en ny 4K PC skærm sender HP flere fristende nyheder på markedet lige i tide til julehandlen.

HP Spectre x360 har højere ydeevne og slankt design

HP har taget sin mest solgte Premium PC og gjort den endnu bedre.

Med op til 15 timers batterilevetid har HP Spectre x360 nu 25% længere batterilevetid end sin forgænger. Det har HP gjort ved at optimere PC'en med de nyeste 7. generations Intel Core-processorer og ved at skabe plads til et større batteri på 57,8 watt.

HP Spectre x360

Den nye skærm med mikro-frontramme reducerer de generelle formfaktorer ved at eliminere næsten 10 mm fra alle sider af skærmen.

Læs også: Microsoft laver Surface Pro alt-i-en computer

Et nyt hængsel gør, at HP Spectre x360 nu kun er 13,8 mm tyk, hvilket er mere end 2 mm mindre end den tidligere generation. Samtidig vejer den nu kun 1,29 kg sammenlignet med 1,45 kg.

HP Spectre x360

Herudover har PC'en fået fire højttalere i stedet for to til at levere god lyd, og takket være finjusteringen af Bang & Olufsen samt HP Audio Boost skulle de to frontvendte højttalere og de to højttalere i bunden en større lydoplevelse.

HP Spectre x360

Den nye HP Spectre x360 har gode forbindelsesmuligheder med to USB-porte Type C med Thunderbolt 3-understøttelse og en USB-port Type A 3.0, og det giver brugerne mulighed for at tilslutte de nyeste og fremtidige eksterne enheder.

HP Spectre x360

Den oplyste skærm har et 13,3" FHD IPS-panel, som giver en fantastisk visning. Farven Natural Silver og de blanke detaljer på hængslerne giver enheden en slank profil.

HP ENVY er blevet stærkere

PC'en er udviklet til kunder, der ønsker en bærbar Premium-PC til en overkommelig pris, og i HP ENVY kombineres elegancen og styrken med raffinerede metalmaterialer og slanke linjer i Natural Silver-udgaven.

HP ENVY 13 2016

Den nye bærbare 13,3" HP ENVY har fire timers længere batterilevetid, hvilket giver op til 14 timer sammenlignet med sidste års model.

Med sine kun 14 mm og 1,42 kg er den nye HP ENVY en anelse tykkere og tungere end sidste generation, men den har også et større batteri og den nyeste generation Intel Core-processorer, hvilket giver en højere ydeevne.

HP ENVY 13 2016

Designet med det løftede hængsel giver en mere komfortabel skriveoplevelse, og du får mulighed for at arbejde ved svag belysning med PC'ens baggrundsbelyste tastatur.
 
Den valgfrie skærm med glas fra kant-til-kant giver levende billeder, som via et QHD+-, UHD- eller FHD-panel giver en flot gengivelse af film og spil.

Fremadrettede dobbelte højttalere med finjusteret lyd af Bang & Olufsen samt HP Audio Boost-teknologi optimerer lyden og forstærker effekten af film og musik.

HP ENVY AIO 27 giver biograflignende oplevelser

HP ENVY AIO 27 har et enkelt, men avanceret design. Ved at flytte computerens styrke til basen reduceres skærmens tykkelse med 44% til en elegant 15 mm tynd 27" skærm i QHD eller UHD.

HP ENVY AIO 27

Basen inkluderer et innovativt lydpanel med fire højttalere og lydtilpasning af Bang & Olufsen, så du får en biograflignende lydkvalitet og mulighed for let touch-styring af volumen.

HP ENVY AIO 27

Skærmopløsningen med 3,6 millioner pixel og farvecertificering af Technicolor hjælper med at sikre nøjagtig farvegengivelse ved afspilning af video eller oprettelse og redigering af indhold.

HP ENVY AIO 27

Dette er HP's første All-in-One, der har en tilstand med dæmpet blåt lys af hensyn til øjnene og for at give en bedre nattesøvn.

Læs også: Denne Commodore 64 er stadig i brug

Med henblik på at sikre beskyttelse af personlige oplysninger fås ENVY AIO 27 med et HP Privacy-kamera, der understøtter infrarød teknologi, samt en mikrofon, der er skjult, når den ikke er i brug.

HP ENVY 27 - 4K skærm til prosumere

HP ENVY 27-skærmen har et moderne design med en slank aluminiumsfod, som fremhæver oplevelsen af den flydende 27"-skærm med 4K IPS-panel og en mikro-frontramme.

HP ENVY 27 display

Understøttelsen af AMD FreeSyncTM reducerer ujævnheder i billedet, som kan forekomme på skærme af dårlig kvalitet.

Den nøjagtige sRGB-farvegengivelse er højere end 99%, hvilket gør 4K-indholdet imponerende flot.

HP ENVY 27 display

Tilslutningsmulighederne inkluderer både Display Port og HDMI.

Priser og tilgængelighed

• Den nye HP Spectre x360 forventes at komme på markedet i november med en introduktionspris på 9.999 kroner
• HP ENVY med QHD+- eller FHD-panel forventes at komme på markedet i oktober med en startpris på 6.799 kroner. HP ENVY med UHD-panel forventes at komme på markedet i januar 2017
• HP ENVY All-in-One 27 forventes at komme på markedet i december med en pris på 14.999 kroner
• HP ENVY 27 forventes at komme på markedet til december med en introduktionspris på 4.999 kroner