HP opdaterer verdens første All-in-One-arbejdsstation

edbpriser.dk 11-04-48307 05:53

Nu lancerer HP en række opdateringer til verdens første All-in-One-arbejdsstation, HP Workstation Z1, i form af den nye arbejdsstation HP Z1 G3, der kombinerer All-in-One-designets enkelthed med den ydeevne, der kendetegner de traditionelle HP arbejdsstationer.

Den tredje generation af HP Z1-arbejdsstationer er mindre, tyndere, lettere og leverer en flot ydeevne til en god pris.

• 47% mindre, 51% lettere og 21% billigere end den forrige generation.
• En refleksfri UHD-skærm med en opløsning på 4K, der måler 59,9 cm diagonalt og giver en enestående visuel skarphed, når du arbejder med grafiktunge projekter.
• Mulighed for Intel Xeon-processor, der sikrer en effektiv processorteknologi på arbejdsstationsniveau til de mest krævende anvendelsesområder.

HP lancerer også sit nye receiver-software til Apple Mac OS X. Receiveren, der benytter HP RGS (Remote Graphics Software), er designet til at give Mac-brugere adgang til avancerede HP Z-arbejdsstationer.

Læs også: Ni grunde til at vælge Windows 10 - og fem grunde til at lade være

HP RGS gør det muligt for ingeniører, animatorer og forskere at bruge HP-arbejdsstationen og de filer samt programmer, der ligger på den, selv når de ikke er i nærheden af arbejdsstationen.

HP Z1 G3 – bygget til ingeniører, kunstnere og uddannelse

HP Z1 G3 giver fortsat professionelle mulighed for at samle alle funktionerne på en arbejdsstation i en AiO-formfaktor.

HP Workstation Z1 G3
 
Næste generations nye funktioner og teknologier giver All-in-One-arbejdsstationen en højere ydeevne og pålidelighed.

HP Z1 er designet på basis af 30 års HP Z-DNA med omfattende ISV-certificeringer og mindst 115.000 timers test i HP's Total Test Process.

Z1's funktioner er følgende:
• En refleksfri UHD-skærm med en opløsning på 4K, der måler 59,9 cm diagonalt og giver en enestående visuel skarphed.
• Firekernet Intel Xeon, 64 GB ECC-hukommelse.
• NVIDIA Quadro-grafik.
• Dual PCIe HP Z Turbo Drives, der sikrer hurtig start og beregning og hurtige svartider for store filer. Brugere kan maksimere lagring ved at tilføje op til to ekstra SATA SSD'er eller HDD'er på 2,5".
• Flere porte til hurtig og nem dataoverførsel og tilslutning af enheder, herunder dobbelt Thunderbolt 3 med adgang fra siden, USB 3.1, USB-opladningsport, mediekortlæser, DisplayPort med mere.

HP RGS-receiver til Mac udvider integrationen for brugere af arbejdsstationer

Mac-brugere kan opleve maksimal ydeevne, når de multitasker mellem oprindelige Mac OS-programmer og supereffektive Windows- eller Linux-arbejdsstationsprogrammer gennem HP RGS. Mac- eller MacBook-brugere kan opnå følgende med HP RGS:

• Oprette problemfri forbindelse til en session på en Windows- eller Linux-arbejdsstation på tværs af kontoret eller hele verden for at deltage i udvikling, interaktive redigeringer og gennemgange af designs.
• Få adgang til 2D- og 3D-programmer samt programmer med et stort indhold af videoer og medier.
• Se grafiktungt indhold på en enkelt skærm eller et setup med flere skærme.
• Oprette forbindelse til en HP Z840-arbejdsstation med alt udstyr – det svarer til at opgradere processorkernerne i en Mac med op til 9x og hukommelsen med 30x samt tilføje professionel NVIDIA Quadro-grafik.
• Opnå gengivelsestid og redigering af videoindhold og specialeffekter i ultrahøj opløsning med højere hastigheder.

Priser og tilgængelighed

HP Z1 G3 forventes at være tilgængelig i Danmark fra maj 2016 til en vejledende startpris på 12.000 kroner.

Læs også: Kørt bag ad dansen: Topmodellen Mac Pro får baghjul af hylende hurtige Windows-computere

Eksisterende brugere af HP Z-arbejdsstationen kan nu hente HP RGS (Remote Graphics Software) til stationære HP Z-arbejdsstationer og mobile ZBook-arbejdsstationer gratis.
 
Mac-receiveren fås snart og er gratis for HP RGS-brugere. HP RGS-senderlicenser kan også købes til brug på understøttet hardware fra andre producenter end HP.