HTC One kommer i en Windows Phone version

edbpriser.dk 04-08-2014 11:51

HTC har i en del tid været trængt af Samsung og Apple på smartphone markedet, på trods af at HTC tidligere har haft store markedsandele. HTC One (M7), der blev lanceret oktober 2013, var et lille skridt på vejen mod at vinde nogle af de markedsandele tilbage.

HTC One var populær blandt anmeldere og forbrugere og efterfølgeren, HTC One (M8) blev præsenteret i marts i år. Nu er HTC så klar med den tredje mobil i One-serien, og denne gang er den en smule anderledes. Det bliver nemlig en HTC med Windows Phone ifølge The Verge.

Verizon bekræfter ufrivilligt rygterne

Rygterne om en Windows Phone HTC One blev mere eller mindre bekræftet af det amerikanske teleselskab Verizon. De har nemlig et billede af en HTC One med Windows Phone liggende på deres servere.

Læs også: Løb aldrig tør for strøm til din smartphone

Det er altså et ret så sikkert rygte, på trods af at HTC endnu ikke har udsendt en pressemeddelelse om den nye HTC One. Det taiwanesiske mobilselskab holder dog en pressekonference den 19. august, og mon ikke vi får en bekræftelse der.


Den nye HTC One skulle være kompatibel med smart cases såsom denne Dot View Case.

HTC One med Windows Phone skulle være identisk med den HTC One, der blev lanceret i marts, bortset fra den åbenlyse forskel i styresystemer. Den kommer selvfølgelig med Windows Phone 8.1 og skulle også være kompatibel med smart cases.

Læs også: Windows Phone får endelig mapper

Det vides endnu ikke, hvad prisen kommer til at være, eller om mobilen kommer til det danske marked.