HTC One M9 bejler til Årets Mobiltelefon 2015

edbpriser.dk 05-01-46887 04:56

HTC har haft god succes med deres One og One M8 mobiltelefoner, og det ventes, at mobilproducenten vil præsentere HTC One M9 på Mobile World Congress i Barcelona næste år.

Nu har det kinesiske nyhedssite MyDrivers imidlertid fået fingre i specifikationerne for HTC's næste flagskibsmodel, der ser ud til at blive en seriøs opgradering fra HTC One M8.

Læs også: Læg en smartphone under juletræet i år

HTC One M9 bliver ifølge lækket en phablet på 5,5 tommer med 2560 x 1440 px opløsning, og den får en lynhurtig Qualcomm SnapDragon 805 processor, 3 GB RAM, 16 MP kamera med optisk billedstabilisering og et stort batteri på 3500 mAh.

Herudover får HTC One M9 højttalere fra Bose, da samarbejdet med Beats ventes at ophøre i forbindelse med Apples opkøb af det selskab.

HTC One M9 koncept af Jermaine Smit

Flot design-koncept

Billederne her til nyheden er skabt af den grafiske designer, Jermaine Smit fra AndroidJS, og viser et muligt udseende for HTC One M9.

HTC One M9 koncept af Jermaine Smit

Både den originale HTC One og efterfølgeren HTC One M8 er kendt for deres virkelig flotte design, og Jermaine Smits koncept bygger fint videre på traditionerne fra de tidligere modeller.

Læs også: iPhone 6s får dobbelt kamera

HTC One M9 koncept af Jermaine Smit

Hvis HTC kommer med en One M9, der ser bare halvt så godt ud og med de førnævnte specifikationer, kunne HTC One M9 godt gå hen og blive årets mobiltelefon i 2015.

Via BGR