HTC One Max får ekstra batteri cover og fingeraftrykslæser

edbpriser.dk 23-11-45728 09:50

HTC One Max lader til at blive en værdig udfordrer til Samsung GALAXY Note 3 og Sony Xperia Z Ultra, der alle tre kommer til at konkurrere om at blive danskernes foretrukne phablet i den kommende sæson.

Læs også: Ny Android konge på vej?

HTC vil ifølge SlashGear afsløre den ekstra store One mobiltelefon den 17. oktober, og rygterne indtil nu peger på, at det bliver en potent sag i en størrelse, der nærmer sig en tablet - heraf tilnavnet phablet.

Ekstra batteri cover

HTC One Max får selv et temmelig stort indbygget batteri på 3.300 mAh - til sammenligning har en iPhone 5S et batteri på 1.570 mAh - og som om det ikke er nok, kan man købe et nyt bagcover med et 1.200 mAh batteri i.

Dermed skulle man være sikret en meget lang og produktiv dag, hvor man virkelig kan udnytte mobiltelefonens store skærm og hurtige processor.

Læs også: Microsofts bøn til HTC: Læg Windows Phone på jeres Android-telefoner

I producent-salgstal svarer det til mere end 40 dages standby tid og omkring 22 timers taletid på en opladet HTC One Max inklusiv ekstra batteriet i coveret.

HTC One Max batteri cover og fingeraftrykslæser
HTC One Max batteri cover og fingeraftrykslæser, Foto: ePrice.com.tw

Fingeraftrykslæser bagpå HTC One Max

En anonym tester af HTC One Max , som SlashGear citerer, har lækket nogle informationer og billeder på internettet, der fortæller, at HTC åbenbart er klar til at følge i fodsporene på Apple og introducere en fingeraftrykslæser i deres nye mobiltelefon.

Fingeraftrykslæseren er modsat den på iPhone 5S placeret bagpå telefonen under kameraet, hvilket ikke umiddelbart virker logisk, men til gengæld skulle den fungere upåklageligt ifølge den indiskrete tester.

Potent hardware i HTC One Max

Den 5,9 tommer store skærm i HTC One Max får en fuld HD opløsning på 1.920 x 1.080 og får enten en Qualcomm Snapdragon 800 quad-core chip eller en Snapdragon S4 1.7Ghz processor, der begge er nogle af de hurtigste på markedet lige nu.

Læs også: Skjult turbo-teknologi kan 20-doble nethastigheden i næste iPhone

Herudover skulle HTC One Max blive udstyret med 2 GB RAM og komme i to versioner med henholdsvis 16 og 32 GB indbygget hukommelse.

Du finder den mindre version HTC One Mini lige her

Herudover er kameradelen blevet væsentligt forbedret i forhold til HTC One og vil tilbyde helt nye funktioner til at optimere billederne.

Prisen bliver ifølge SlashGears oplysninger helt oppe omkring $800, men mon ikke den ender på en konkurrencedygtig pris i Danmark på omkring 5.500 kroner uden abonnement.