Huawei Mate 10 Pro [TEST]: Drømmer Android-mobiler om elektriske får?

Rasmus Elm Rasmussen - Alt om DATA 15-12-2017 10:40

”Kunstig intelligens” er en betegnelse tech-producenterne slynger om sig i øjeblikket. Har du set film som eksempelvis "Blade Runner" bliver du dog skuffet, når du står med en mobil som Mate 10 Pro i hånden. Den virker ikke videre intelligent.
 
Lærer dig at kende
Det Huawei hentyder til er, at mobilen kan lære. Ved at registrere dine vaner, lærer den, hvordan du bruger din mobil. Dermed kan den løbende justere oplevelsen, så den passer ideelt til dine behov.

Hvordan det så helt nøjagtig kommer til udtryk, kan være lidt svært at få øje på. Men det kunne eksempelvis være, at Facebook starter lynhurtigt, fordi mobilen ved, at du bruger denne app meget, og derfor har gjort den klar, allerede inden du aktiverer den.

Læs også: Huawei Mate 10 Lite [TEST]: Enormt meget mobil for pengene

Eller det kunne være, at den sætter Rejseplanen i dvale, så snart du har tjekket, hvornår din bus kører, fordi den ved, at du sjældent bruger appen mere end det, og så er der ingen grund til, at den ligger og sluger strøm i aktiv tilstand. På den måde er den kunstige intelligens med til at optimere både fart, strømforbrug og bruger-oplevelse.

 

Læs mere...