Hvor meget RAM har din gaming computer brug for?

edbpriser.dk 11-12-2017 10:12

Sitet TechSpot har sat sig for at tage pulsen på det ideelle gamer setup og se, hvor meget RAM en moderne spillecomputer egentlig har brug for.

For TechSpot er det en årligt tilbagevendende begivenhed at vurdere, hvor meget RAM en habil gaming computer egentlig har brug for, og indtil deres undersøgelse sidste år har de konkluderet, at 8 GB RAM har været rigeligt til langt de flestes behov.

Læs også: Guide: Byg en stærk gaming-PC til lavpris

Men sådan er det ikke mere.

Er du en seriøs gamer, skal du have 16 GB RAM

Med de krav til din PC's system, som nye spil som "Battlefield 1", "PlayerUnknown's Battlegrounds", "Call of Duty WWII", "Overwatch", "Assassin's Creed: Origins" og "Star Wars Battlefront II" stiller, så er det ved at være på tide at opgradere til 16 GB RAM.

TechSpot har testet de nævnte spil med forskellige hardware opsætninger, og deres konklusion er rimelig klar.

Hvis du er en seriøs gamer, som gerne vil spille de seneste PC spil i en god kvalitet og med mulighed for at konkurrere mod de bedste på slagmarken, så er 16 GB DDR4 RAM den nye anbefalede konfiguration.

Er du en mere casual gamer, kan du stadig godt nøjes med 8 GB RAM, som nu er det absolutte minimum, mens 32 GB RAM er unødvendigt, med mindre du også bruger din computer til 4K videoredigering eller lignende krævende opgaver.

Læs også: Guide: Opgradér din PC

Så hvis du stadig kan nå det, er det måske en god idé at opdatere ønskesedlen med nogle hurtige DDR4 RAM-blokke i stedet for den hjemmestrikkede sweater fra moster Oda.