Ikea har lavet lampe med indbygget Sonos-højttaler

Rasmus Elm Rasmussen - 09-04-2019 08:44

Den nye bordlampe i Symfonisk-serien har en komplet Sonos-højttaler indbygget, så du kan streame musik til den

Ved designugen i Milano har IKEA løftet sløret for de første produkter i Symfonisk-serien. En serie skabt i samarbejde med Sonos. Ikea har stået for designet, Sonos for lyden. Målet er at skabe produkter, der kan fremme atmosfæren i hjemmet.

Den nye bordlampe kombinerer stemningsfuldt lys med musik. Begge dele selvfølgelig wi-fi-opkoblet og med mulighed for at mobilstyring. Lyset er del af Ikeas Trådløs-system og ligesom de populære Hue-pærer kan lysstyrke og farvetemperatur styres fra en app, hvor lampen også kan automatiseres på forskellig vis.

Højttaleren bygger på Sonos velkendte multirumssystem og lydteknologien fra producentens egne højttalere. Sonos lover at der ikke er gået på kompromis med den sædvanlige kvalitet. Det selvom prisen kun er 1.699 kroner for bordlampen.

Lampen ledsages af en mere almindelig højttaler, dog ikke mere almindelig end at den kan fungere som boghylde. Med et vægslag kan den holde til 3 kilo, når du hænger den horisontalt. Den kan dog også stå eller hænges vertikalt eller den kan hænges op på en stang i køkkenet med en S-krog. Wi-Fi-højttaleren koster 799 kroner.


Læs mere...