Ikke nok iPad mini 2 til alle

edbpriser.dk 17-12-45796 17:30

Apple CEO Tim Cook fremlagde nogle imponerende salgstal ved et event i går, hvor han kunne prale med, at både iPad og især iPhone sælger som aldrig før.

Til gengæld er salget gået tilbage for Mac computere og iPod, der er på deres laveste niveau siden 2010 og 2005 henholdsvis, beretter MacRumors.

Læs også: Apples lillebitte monster kommer til december

Alligevel kunne Tim Cook præsentere en rekordstor omsætning på $37,5 milliarder i fjerde kvartal af Apples regnskabsår, hvilket altså især kan tilskrives et forrygende salg af iPhone og iPad samt et stadigt voksende salg i selskabets iTunes Store, som man kan se herunder.

Apples omsætning fordelt på forretningsområder
Apples omsætning fordelt på forretningsområder. Kilde: MacRumors.com

Usikkerhed om leverancerne af den nye iPad mini

MacRumors kan også fortælle, at Tim Cook ved samme lejlighed udtrykte usikkerhed omkring, Apples mulighed for at leve op til efterspørgslen på deres nye iPad mini med Retina display.

Ønsket om en Retina skærm på den lille udgave af Apples iPad har været massivt, siden firmaet introducerede iPad mini for lige godt et år siden, og Apple er godt klar over, hvor mange de kan nå at lave, men de er usikre på, om det er nok til at kunne følge med fra starten.

Læs også: Alt om iPad Air og iPad mini med Retina display

Denne usikkerhed ligger nok også til grund for, at Apple stadig angiver lanceringsdatoen på iPad mini med Retina display som værende "senere i november", mens den nye iPad Air stadig står til at udkomme på fredag den 1. november.

Derfor kan det meget nemt gå, som det er gået med tidligere Apple-lanceringer af nye produkter, hvor der er gået både uger og måneder, før Apple har kunnet producere nok nye enheder til at følge med efterspørgslen.

Så hold godt øje her og på Apple.dk, hvis du går med forhåbninger om at få en af de første iPad mini med Retina display.


Find de bedste priser på alle tilgængelige Apple iPad her